Delegaţie din Ucraina, în vizită la Poliţia Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Delegaţie din Ucraina, în vizită la Poliţia Mureş

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a primit recent, în data de 17 mai, vizita unei delegaţii formată din reprezentanţi ai autorităţilor şi instituţiilor din Ucraina.

Din cei 16 membri ai delegaţiei ucrainene au făcut parte reprezentanţi ai instituţiilor de stat – responsabili pe probleme de sănătate şi protecţie socială, directori de centre sociale pentru familie, membri ai Comisiei pentru probleme de familie si tineret, reprezentaţi ai Departamentului pentru Sănătate, preşedintele unui ONG, monitori ai Fondului ONU pentru Populaţie, dar şi poliţişti responsabili cu prevenirea delicvenţei juvenile şi gestionarea intervenţiei poliţiştilor.

„Delegaţia a fost însoţită atât de doamna – preşedinte a Institutului Est-european de Sănătate a Reproducerii Târgu-Mureş, cât şi de doamna director executiv al Institutului. În cadrul întrevederii, subiectul abordat a fost modul în care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş previne violenţa în familie şi intervine la sesizările de abuz în familie, subliniindu-se importanţa cunoaşterii de către fiecare instituţie implicată în prevenirea şi combaterea violenţei de gen, a competenţelor celorlalte instituţii, astfel încât această problematică să poată fi abordată integrat, iar sprijinul acordat victimelor să fie unul cât mai complex, cu efecte pe termen lung. La întâlnire a participat şi şeful Secţiei Urmărire Penală din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalul Mureş”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

Totodată, reprezentanţii IPJ Mureş au mai precizat că „vizita delegaţiei din Ucraina vine în continuarea participării în Ucraina, a unui ofiţer specialist din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, la Conferinţa “Întărirea răspunsului multi-sectorial la violenţa de gen în Ucraina”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE