Nunțiul Apostolic al Sfântului Scaun în România vine la Tîrgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1269 Vizualizări

Nunțiul Apostolic al Sfântului Scaun în România vine la Tîrgu Mureș

Excelența Sa Arhiepiscopul Miguel Maury Buendia, Nunțiul Apostolic al Sfântului Scaun în România, va fi prezent în 31 mai la Tîrgu Mureș.

Acesta a răspuns invitației Fundației Statusul Romano-Catolic din Transilvania care va organiza, alături de Comitetul de părinți al elevilor din Liceul Teologic Romano-Catolic din Tîrgu Mureș, o întâlnire de lucru.

La întâlnire au fost invitați prefectul Lucian Goga, președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, consilierii locali târgumureșeni, inspectorul școlar general Ioan Macarie și inspectorul școlar general adjunct Illés Idlikó.
Întâlnirea va avea loc la sediul Parohiei Romano-Catolice Sfântul Ioan Botezătorul din Tîrgu Mureș, Piața Trandafirilor nr. 61, de la ora 13, se mai arată în invitația semnată de conf. univ. dr. Holló László, președintele consiliului director al fundației.
Problema Liceului Teologic Catolic este în atenția publică frecvent în ultimul an, mai ales după ce DNA a început urmărirea penală împotrivă fostului inspector școlar general Ștefan Someșan și a ex-directorului unității de învățământ, Tamási Zsolt, pentru presupusa înființare ilegală a unității școlare.
Despre situația liceului din acest an puteți citi aici, aici, aici, aici, aici și aici.

Ligia VORO

Sursa foto: Agerpres Foto

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE