Home / Reviste / Reghin / Vass Georgeta, două decenii în slujba baschetului școlar reghinean

Vass Georgeta, două decenii în slujba baschetului școlar reghinean

Distribuie

Olimpiada Gimnaziilor la baschet fete, eveniment găzduit  în perioada 24-27 mai de Sala de Sport din parcul Tineretului din Reghin prilejuiește o nouă prezență printre cele mai bune echipe din țară a Școlii Gimnaziale „Alexandru Ceușianu” din Reghin.  Bucuria este cu atât mai mare pentru profesorul-antrenor Vass Georgeta, aflată la ultima competiție de anvergură, peste o lună urmând să se retragă la pensie. „Noi în fiecare an am fost foarte aproape de tltlul național, fapt pentru care mulțumesc sportivilor, tuturor celor care își dau o foarte mare silință , fapt pentru care în fiecare an am adus medalii și performanțe deosebite. Anul acesta este unul mai deosebit pentru mine personal, mai am o lună și voi spune adio carierei mele de profesor-antrenor. Parcă Cel de Sus a privit și a spus că acum,  în ultimul an,  să-mi mai ofere o mare bucurie. Această mare bucurie a fost finala națională a Olimpiadei Gimnaziilor din acest an de la Reghin , pentru  clasele sportive pe care eu le-am coordonat vreme de 20 de ani. Slavă Domnului că pot să plec liniștită, pentru că în urma mea rămân foștii mei elevi, actualii mei colegi care vor duce mai departe această muncă titanică, care o  fac cu multă  pasiune”, ne-a declarat Vass Georgeta , profesoară de sport.

Adversari puternici 

Satisfacția cea mai mare pentru profesoara Vass Georgeta  ar fi încă un titlu de campion național pentru echipa de baschet. „Fetele noastre se prezintă bine la această competiție, chiar foarte bine. În fiecare an am câștigat titluri la această competiție organizată de Comitetul Olimpic Român și Ministerul Educației. Deși am căzut în cea mai grea serie, alături de cei cei din Cluj, Alexandria și Arad, și cred că din aceste echipe va fi și viitoarea campioană națională. Să sperăm că fetele noastre se vor mobiliza și vor obține un rezultat foarte bun”, a menționat Vass Georgeta.

Mulțumiri echipei de organizare

Baschetul fiind un joc de echipă, frumoasele rezultate obținute de fetele de la „Alexandru Ceușianu” se datorează tot unei munci în echipă, cei mai tineri  ducând cu succes munca înaintașilor.„Cei care sunt sufletul acestei organizări  de la Reghin sunt colegii mei, profesorii de sport, începând cu Vass Ioan, care coordonează toată activitatea de baschet din Municipiul Reghin, apoi profesorul Răzvan Moldovan, fost elev, actual coleg, profesorul Borbely Zsolt care s-a implicat în pregătirea echipelor, și nu în ultimul rând directorii școlii, Jan Timuș și Denes Iosif  care alături de Primăria Reghin ne-au ajutat în mod deosebit”, a subliniat Vass Georgeta.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.