Alexandra Ușurelu, concert de emoție la Târgu-Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 402 Vizualizări

Alexandra Ușurelu, concert de emoție la Târgu-Mureș

Alexandra Ușurelu face parte din foarte puținele artiste care a ales să nu poarte bluze strâmte și colanți ca să fie băgată în seamă de emisiunile de „divertisment”. Ba mai mult, nu prea am văzut-o la televizor, ferindu-se de această revărsare de facil și superficialitate care ne inundă creierii.

Cu ce ne cucerește Alexandra Ușurelu? Cu sensibilitatea și emoția ei. Cu sinceritatea ei. Nu strigă, nu e stridentă. Din contră, e timidă și pare fragilă, dar pozitivă.  Și te cucerește prin sinceritatea ei. Nu vrea să pară altceva decât ce este. Se implică, și în 2015 a sprijinit proiectul ”Plantăm fapte bune în România”, ce și-a propus plantarea a 1.000.000 de puieți într-o singura zi. În sprijinul campaniei lansează videoclipul melodiei ”Prețul corect”. Câți artiști s-au implicat în replantarea de păduri în România? Puțini, pentru că nu e spectaculos și nu aduce celebritate instant! Între timp, caută, se inspiră, creează, cântă, și devine un mare rezervor de BINE.

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț (!!!) pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. Albumul său de debut, „La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

Recent, Alexandra Ușurelu a lansat un nou cântec, „Rămâi gândul cel dintâi”. Duminică, 28 mai, de la ora 20.00, în Cetatea Medievală vă așteptăm la un concert fin, delicat, emoționant, simplu, sincer, curat. E de văzut și de auzit.

Ioan CHIOREAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE