Home / Sport / Se îngrijește ASA de cele mai mici grupe ?

Se îngrijește ASA de cele mai mici grupe ?

Distribuie

Cea mai mică grupă a clubului de fotbal ASA Târgu-Mureș, cea a juniorilor născuți în anul 2007 și pregătiți de Dorin Știan a disputat primele competiții cu rezultate mai mult decât încurajatoare.
Prima a fost participarea în premieră în campionatul juniorilor E, unde majoritatea adversarelor aveau în componență jucători mai mari cu un an. Șansa i-a plasat la tragerea la sorți într-o grupă cu cele mai puternice adversare. În seria II se mai aflau formațiile ACS Best Kids Reghin, ACS Kinder Târgu-Mureș și Atletic Gurghiu, clasate în această ordine la finalul campionatului. Micii „roș-albaștri” au avut o comportare meritorie, clasându-se după 14 etape în urma trioului favoritelor, cu 7 victorii, un rezultat de egalitate și 6 înfrângeri, toate în fața primelor trei. De menționat că micii jucători ai ASA au reușit să înscrie în fiecare meci, cu un total de 51 de goluri înscrise pe parcursul ediției, dovedind un deosebit spirit ofensiv. Pentru ei a urmat turneul play-out, cu un total de alte 6 etape, la finalul căruia echipa a încheiat pe locul secund, după Infinity Târnăveni, în fața cărora au obținut în schimb 4 puncte în cele două confruntări, 3-3 în deplasare și 3-1 pe teren propriu. Și aici a ieșit în evidență spiritul ofensiv, cu o medie de trei goluri pe meci.

Au venit și primele trofee
Pe lângă acest prim campionat, cei mai mici fotbaliști ai ASA au obținut la sfârșitul săptămânii trecute un alt rezultat de excepție, la Memorialul „Teodor Mesaroș”, organizat de către clubul Viitorul Târgu-Mureș. La turneu au participat 8 echipe, repartizate în două grupe. Câștigând grupa fără nicio înfrângere, cu un număr de 20 de goluri înscrise, micii roș-albaștri au disputat finala cu Avântul Reghin, finală câștigată cu un gol de excepție înscris de Bogdan Haba. Pe lângă trofeul primit de echipă, golgheterul turneului a fost Răzvan Vitalis, cu 9 goluri.
„Mulți dintre jucători au un potențial remarcabil, sunt mulți băieți talentați, care consider că au șanse mari de progres. Trebuiesc doar îndrumați, dar despre unii dintre ei vom auzi cu siguranță peste câțiva ani. Îi felicit pe toți pentru dăruire și efortul depus, totodată le recomand să fie conștienți că doar cu multă muncă vor reuși să-și împlinească vicul de a deveni adevărați jucători”, este recomandarea lui Dorin Știan.
Lotul care a participat la cele două competiții are următoarea componență: Mark Barabasi, Denis Boar, Andrei Vitalis, Răzvan Vitalis, Bogdan Haba, Laszlo Matyas, Răducu Luca, Bogdan Baciu, Luca Neagu, Alex Martin, Csiszer Zalan, Darius Moldovan, Szabo Kristof, Beres Csongor, Butiurcă Zsolt.
Grija conducerii ar trebui să fie îndreptată spre aceste grupe.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.