5 site-uri pe care le acceseaza romanii inainte sa plece in vacanta! Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

5 site-uri pe care le acceseaza romanii inainte sa plece in vacanta!

Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca oamenii petrec foarte multe ore in mediul online, spatiul in care gasesc raspunsuri la aproximativ toate intrebarile pe care le au. Fie ca au dileme in privinta tinutelor care se poarta anul acesta ori ca isi doresc sa planifice o vacanta de vis, romanii apeleaza foarte des la Internetul care ofera solutii imediate tuturor problemelor lor.

Pentru ca se apropie perioada concediilor si tot mai multi romani obisnuiesc sa isi faca planurile de vacanta pe ultima suta de metri, ar fi interesant de descoperit care sunt acele site-uri care in perioada verii ocupa locurile fruntase in topul celor mai accesate pagini online.

5 site-uri preferate de romani inainte de concediu!

In societatea actuala, sa ai acces la internet este un adevarat must-have. Acesta este si motivul pentru care magazinele au ajuns sa propuna si varianta online pentru utilizatorii care nu au timp suficient sa se deplaseze la sediu. E mult mai comod sa achizitionezi ceea ce iti doresti prin intermedul unui singur click. Insa care sunt cele 5 site-uri de interes pentru romani in perioada vacantelor?

  1. Paginile online care comercializeaza accesorii si piese auto sunt la mare cautare zilele acestea. Motivul? Romanii isi doresc sa aiba parte de siguranta pe timpul calatoriilor cu masina. Unul dintre cele mai accesate site-uri inainte de vacanta este Neobat. Soferii acorda mare interes starii de functionalitate a masinii si, implicit, a bateriei auto, iar site-ul Neobat.ro livreaza baterii rombat cyclon 72 ah in maxim 60 de minute in Bucuresti si in Ilfov. Astfel, cu un simplu click pe https://www.neobat.ro/baterii-auto-rombat/baterii-auto-rombat-tornada/ se pot descoperi atat informatii utile soferilor responsabili, cat si detalii despre livrare.

 

  1. Romanii acorda mare interes magazinelor online care promoveaza accesorii si echipamente pentru camping. Sacii de dormit, corturile, hamacul si saltelele reprezinta cateva dintre articolele pe care le-au comandat cei care au planificat o calatorie la munte in urmatoarea perioada.

 

  1. Cei mai multi dintre romani calatoresc alaturi de copii in vacanta. Iata de ce magazinele online care comercializeaza accesorii indispensabile in vacanta sunt foarte accesate. Printre lucrurile carora parintii le acorda importanta sunt carucioarele, scaunele auto si port bebe-urile.

 

 

  1. Agentiile de turism au acum si varianta online. Asadar, e de inteles de ce acestea ocupa un loc important in ierarhia site-urilor preferate de iubitorii de calatorii vara aceasta.

 

  1. Exista o categorie de romani care prefera sa calatoreasca in strainatate. Astfel, paginile online care ofera informatii pretioase in materie de destinatii turistice de vacanta sunt la mare cautare in perioada aceasta. Inca sunt persoane care prefera sa isi faca planuri de concediu pe ultima suta de metri, de aici provenind si locul fruntas pe care il ocupa astfel de site-uri.

 

 

Iata 5 pagini online pe care utilizatorii isi petrec mare parte din timp inainte sa plece in vacanta. Bineinteles ca lista nu se limiteaza doar la cele 5 mentionate anterior. Printre preferate se afla si site-urile cu produse cosmetice si de ingrijire ori cele care comercializeaza articole vestimentare.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE