Home / Comune / Mureșul Rușii Munți se impune în ultimul derby al ediției

Mureșul Rușii Munți se impune în ultimul derby al ediției

Distribuie

În partida disputată în devans din cadrul etapei a XXIX-a din seria Mureș a Ligii IV de fotbal, virtuala campioană a ediției, Mureșul Rușii Munți a învins joi seara în deplasare, scor 2-0, pe terenul din Sâncraiu de Mureș formația Juvenes Târgu-Mureș.
Cele două goluri ale partidei au fost înscrise în prima repriză, de Mihai lovan și Laszlo Norbert, în minutele 20 și 39. În ciuda lipsei unei mize, echipa din Rușii Munți fiind deja câștigătoarea campionatului cu două etape înaintea finalului, jocul a fost unul foarte disputat, demn de un derby, cu multe faze de poartă. După ce Juvenes ratase un penalty în debutul întâlnirii și alte câteva situații favorabile, campioana și-a respectat blazonul, dând dovadă de pragmatism, cu două goluri reușite în prima repriză, după care a știut să conserve rezultatul. Chiar cu titlul asigurat și cu un joc relativ ușor în ultima rundă, pe teren propriu cu Atletic Târgu-Mureș, Mureșul Rușii Munți a ținut să încheie sezonul cu un parcurs triumfal. La sfârșitul acestei săptămâni comuna se află nu doar în sărbătoarea Rusaliilor, ci sărbătorește și Zilele Comunei, în care urmează să primească medaliile de campioni. Echipa pregătită de antrenorul Ovidiu Mărginean se poate pregăti deja pentru barajul unei posibile promovări istorice în Liga III, pe care îl vor susține peste două săptămâni cu campioana județului Brașov, nedecisă încă înaintea ultimelor două etape, cu Viitorul Ghimbav principala favorită, cu 2 puncte avantaj față de ASF Zărnești.
Mureșul a aliniat formația: Claudiu Bucin – Cătălin Bugnar, Răzvan Dan, Florin Vasile Pop, Cosmin Marian, Răzvan Bucin, Marius Luca (67 Florin Pop), Raul Gabor, Mihai Ilovan (54 Ioan Mureșan), Csog Norbert (77 Andrei Ormenișan), Laszlo Norbert (46 Alin Moldovan, 59 Zsigmond Vilmos).

În cadrul aceleiași etape, tot în devans s-a disputat și întâlnirea dintre MSE 08 Târgu-Mureș și Mureșul Cuci. Târgumureșenii au învins penultima clasată cu 5-3 și vor încheia pe locul 4 ediția, cea mai bună clasare de la înființarea echipei.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.