Examenul de Bacalaureat, supravegheat de poliţişti Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

Examenul de Bacalaureat, supravegheat de poliţişti

Peste 60 de polițiști mureşeni acționează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiții de siguranță a examenului național de Bacalaureat. Cele 48 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare.

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a suplimentat dispozitivul curent care acționează pentru siguranța comunității.

„Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, 61 poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 44 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 14 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la alte structuri de poliţie. Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează siguranţa publică. În acest sens, cele 48 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

„Poliţiştii sunt în teren pentru menținerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în zona unităţilor de învăţământ, astfel încât examenul național de Bacalaureat să se desfășoare în condiții de normalitate”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE