Home / Eveniment / Invitați de la Amazon, Financial Times, MIT, Allianz Ventures, NVIDIA și SAP completează lista de speakeri pentru cea de-a 4-a ediție Techsylvania

Invitați de la Amazon, Financial Times, MIT, Allianz Ventures, NVIDIA și SAP completează lista de speakeri pentru cea de-a 4-a ediție Techsylvania

Distribuie

Cea de-a 4-a ediție Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie din Estul Europei, se apropie cu pași repezi. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, în Cluj-Napoca, între 17-20 iunie, unde sunt așteptați peste 1500 de participanți. Acesta este format dintr-o conferință unde vor veni speakeri de la companii de prestigiu la nivel global, un maraton de programare de 24 de ore (hackathon) și  Startup Avalanche, o competiție pentru companii aflate la început de drum.

 

De-a lungul celor trei ediții, Techsylvania a devenit punctul de convergență pentru pasionații de IT și antreprenorii ecosistemului local, oferindu-le acestora diverse oportunități prin care să se facă remarcați, precum Startup Avalanche, o competiție pentru companii aflate în primii ani și Startup Showcase, o campanie prin care startup-urile au fost invitate să își expună produsele pe parcursul întregului eveniment.

 

Anul acesta, Techsylvania pregătește o surpriză și tinerilor sub 18 ani pasionați de tehnologie și antreprenoriat. Aceștia vor putea obține un bilet gratuit la eveniment, dacă trimit un e-mail la contact@techsylvania.co sau un mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului, prin care își exprimă dorința de a participa la conferință sau hackathon.

 

Ca la fiecare ediție, și în acest an sunt așteptați speakeri de prestigiu de la companii de top precum NVIDIA, SAP, Allianz Ventures, Financial Times, Amazon, Wunderlist, McKinsey, 500 Startups, SamsungNEXT ș.a. Alături de investitori și experți tehnici, va urca pe scena Techsylvania și Newton Howard, profesor de Computational Neuroscience și Neurosurgery de la Universitatea Oxford, director la MIT Mind Project și la MIT Syntethic Intelligence Labs, dar și Tariq Krim, fondator și CEO al Jolicloud, care a fost numit și „Young Global Leader” de către World Economic Forum.

 

Pentru pasionații de IT, surprizele nu se opresc aici. La hackathon, alături de dispozitivele deja prezente pe site, mai sunt și Amazon Echo, Jetson TX2 Module de la NVIDIA, Electric Imp și Arduino. În continuare, pe lângă șansa de a fi îndrumați de către experți din companii de top, participanții vor putea intra în posesia unor premii importante, dar vor avea și oportunități prin care să-și ducă proiectul mai departe. Printre acestea se numără: interviu și program pre-seed la Young Leaders Club, sesiuni de mentorat și acces la evenimentele organizate de către Risky Business, un interviu cu Google Launchpad Start în Varșovia, Firebase credit de la Google în valoare de $588, Powerbanks pentru toți membrii primelor trei echipe câștigătoare din partea NTT Data, bilete gratis la Startup Instanbul și multe alte dispozitive.

 

Ultimele biletele pentru conferință pot fi achiziționate la prețul de €99 Builder sau €199 VIP, iar biletele de la hackathon pot fi achiziționate începând de la €19 de pe website-ul www.techsylvania.co.

 

Această ediție nu ar fi putut avea loc fără sprijinul partenerilor marcanți, care prin efortul și implicarea lor ajută creșterea ecosistemului local:

 

Banca Transilvania, banca antreprenorului român este partenerul principal al acestei ediții Techsylvania.

 

NTT Data România, una dintre cele mai implicate companii în ecosistemul local sunt Innovation Partners la ediția 2017 a Techsylvania, iar AROBS Transilvania, sunt Prize Partners pentru  Startup Avalanche.

 

Accenture, partener oficial al Hackathon-ului din această ediție.

 

Lista partenerilor continuă cu companii inovatoare, care vor fi prezente la eveniment: Telenav, Yopeso, Bosch, Halcyon Mobile, Macadamian, Continental, Crossover, Novis Plaza, Emerson, Betfair Romania Development (part of Paddy Power Betfair Group), TP-Link,  Yardi, SDL, Bitdefender,  EIT Digital, Microsoft, Laurentiu, Laurentiu and Associates, Pentalog, Always Stay Creative, Modus Create, Transferwise, Vodafone, Pitech+Plus și RodeApps.

 

Despre Techsylvania

 

Techsylvania este un eveniment destinat tuturor pasionaților din lumea IT, tehnologiei și a business-ului, creat în urmă cu patru ani de către Oana Petruș și Vlad Ciurca. Scopul acestui eveniment este de a deveni un liant între comunitățile locale și cele mai noi tehnologii și tendințe, dar și de a crea oportunități de networking cu cei mai influenți oameni din industria IT.  Numărul participanților la eveniment se mărește anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 1,300 de participanți, dovedind astfel că este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din România și din Europa de Est.

 

De-a lungul celor trei ediții au pășit pe scenă peste 100 speakeri de top, internaționali și locali, fondatori și investitori. Dintre aceștia, 35 au fondat companii care împreună valorează mai mult de $4.36 mld., iar suma fondurilor tuturor investitorilor participanți depășește $6.34 mld.

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bernadette Szocs, început fulminant la WTT Champions Incheon 2024

Distribuie Mureșeanca Bernadette Szocs a avut un început fulminant la WTT Champions Incheon 2024. Potrivit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.