Eveniment special. „Fă Rai din cei ai!”, motto-ul educatoarelor din Mureş Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1954 Vizualizări

Eveniment special. „Fă Rai din cei ai!”, motto-ul educatoarelor din Mureş

Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş organizează vineri, 9 iunie, de la ora 10.00, în Corpul B din incinta Cetăţii Medievale din Târgu-Mureş, prima ediţie a evenimentului „Fă Rai din cei ai!”. Detalii suplimentare despre această manifestare de suflet pentru educatorii şi educatoarele din judeţul Mureş am aflat de la coordonatoarea proiectului, prof. Irina Mihaela Trifan, inspector pentru educaţie timpurie în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş.

Reporter: Cui se adresează evenimentul „Fă Rai din ce ai!”?

Irina Mihaela Trifan: Evenimentul se adresează tuturor educatoarelor şi în special celor care au fost organizatoare de cercuri pedagogice în acest an şcolar, responsabililor de cercuri şi comisii metodice din învăţământul preşcolar, precum şi directorilor, coordonatorilor de unităţi de învăţământ preşcolar.

Rep.: Detaliaţi, vă rog, în ce va consta evenimentul?

I.M.T.: În primul rând, va fi premierea şi felicitarea tuturor cadrelor didactice care au desfăşurat activităţi, oferirea de diplome de recunoştinţă unităţilor de învăţământ care s-au implicat în organizarea cercurilor pedagogice. Am avut 14 cercuri pedagogice organizate în judeţul Mureş, ceea ce înseamnă 14 unităţi de învăţământ care s-au implicat, de asemenea va fi o expoziţie cu reviste şcolare şi exemple de bună practică ale colegilor care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul comisiilor metodice, vom avea şi o expoziţie despre proiectele educaţionale şi concursurile şcolare desfăşurate în învăţământul preşcolar în acest an şcolar, care sunt în număr foarte mare. Tot cu ocazia evenimentului va fi organizată şi o festivitate de premiere a metodiştilor Inspectoratului Şcolar care timp de patru ani au desfăşurat inspecţii şi au coordonat activitatea educatoarelor din zonele pe care le aveau de îndrumat, precum şi un program artistic susţinut de elevi şi studenţi.

Rep.: Având în vedere că recent, în data de 5 iunie, s-a sărbătorit Ziua Educatorului, vă rog să transmiteţi câteva gânduri educatorilor din judeţul Mureş…

I.M.T.: Le transmit felicitări pentru activităţile care s-au desfăşurat în acest an şcolar în învăţământul preşcolar mureşean. Cu siguranţă, preţuim educatoarele, cu atât mai mult cu cât în tot ceea ce fac pun suflet. Aşa cum evenimentul nostru se înscrie sub motto-ul „Fă Rai din ce ai!”, asta au reuşit să realizeze colegele mele, pentru care le felicit încă o dată.

A consemnat Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE