Home / Business / Kaufland, magazin estival de tip cort la Sovata

Kaufland, magazin estival de tip cort la Sovata

Distribuie

Kaufland România a inaugurat primul magazin estival amenajat într-un cort, în stațiunea balneoclimaterică Sovata, care va sta deschis pe tot parcursul verii, până pe 17 septembrie 2017. Conceptul magazinului este adaptat nevoilor clienților aflați în vacanță, de a face rapid cumpărături și de a găsi într-un singur loc toate produsele dorite.

Magazinul estival tip cort are o suprafață de vânzare de 1.350 de metri pătrați, este situat pe strada Primăverii nr. 58 din Sovata și oferă clienților o gamă variată de produse de calitate, la prețuri reduse.

Raioanele magazinului includ: legume și fructe, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. De asemenea, noul magazin este prevăzut cu un punct Grill, unde clienții pot lua rapid o masă gustoasă.

Parcarea cuprinde 92 locuri și 15 rastele pentru biciclete, iar programul de lucru al magazinului este de luni până sâmbătă, între orele 8.00 – 21.00 și duminică între orele 8.00 – 18.00. „Misiunea noastră este să fim mai aproape de clienți, iar ideea hipermarketului estival tip cort este un concept nou, modern și foarte dinamic, ce ne permite să facem mai accesibile produsele de calitate la prețuri reduse. Am ales Sovata pentru că este un important punct turistic, este primul magazin din acest oraș”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Consultanță pentru Start Up Nation 2024: finanțare nerambursabilă de 200.000 de lei!

Distribuie În data de 16 martie 2024, a fost anunțată perioada de lansare a celei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.