Handbalistele Junioare II de la CS Olimpic vizează titlul Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 417 Vizualizări

Handbalistele Junioare II de la CS Olimpic vizează titlul

Echipa de handbal junioare II a clubului târgumureșean Olimpic debutează miercuri, 14 iunie, la turneul final al Campionatului Național al categoriei. Acesta se va disputa la Odorheiu Secuiesc, iar echipa mureșeană face parte din Grupa II, alături de formațiile CSM București, LPS Brăila și CSȘ Tulcea, pe care le vor întâlni în această ordine în primele trei zile, în etapele din faza grupelor. Una dintre cele mai redutabile adversare pare a fi cea a clubului CSM București, care, la fel ca și echipa campioană la senioare, câștigătoarea Ligii Campionilor în ediția trecută și a medaliei de bronz în ediția actuală, a adunat „spuma” handbalului românesc la nivelul junioarelor și chiar din afara granițelor la cel al senioarelor. „Suntem campioane en titre la această această categorie de vârstă și ne dorim sa rămânem așa. Este adevărat, între timp a mai apărut CSM București, care a adunat cele mai bune jucătoare din țară, dar cred că valoric suntem și așa peste ele. Sperăm să nu intervină alți factori și să ne confirmăm valoarea”, a declarat înaintea plecării la turneul final Mihaela Evi, antrenoare și conducătoare a clubului.

Mureșencele pot reuși „dubla”, la nivel superior

Așadar, echipa mureșeană se află printre favoritele turneului de la Odorheiu Secuiesc. Echipa soților Mihaela și Claudiu Evi este practic deținătoarea titlului. Unul dintre argumente este acela că majoritatea componentelor lotului sunt cele care au cucerit în urmă cu un an titlul la Junioare III, fiind acum trecute la categoria de vârstă superioară. Unele dintre ele fac parte și din lotul reprezentativ de junioare al României, un argument suplimentar. Dar iată care este componența lotului care va încerca să-și apere titlul cucerit în urmă cu un an, la o categorie superioară de vârstă de această dată: Monica Bărăbaș, Mara Bejan, Ana Dima, Flavia Munteanu, Flavia Stan, Anca Gavrilă, Ilinca Postelnicu, Carla Lăcătuș, Andreea Târșoagă, Carina Ghemeș, Dana Rizoli, Kiss Kitti, Andreea Ilieș, Ioana Radu, Ioana Moldovan, Maria Ola, Ioana Ugran, Ioana Bardoși.

În cealaltă grupă a turneului se află echipele ACS Șc. 181 SSP București, Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea, LPS Slatina și Corona Brașov. După întâlnirile din grupe, primele două clasate din fiecare grupă își vor disputa semifinalele sâmbătă, 17 iunie, după sistemul cunoscut „în cruce”, adică locul 1A cu 2B și 2A cu 1B, iar finalele vor avea loc duminică, 18 iunie.

Programul echipei CS Olimpic în faza grupelor: cu CSM București, miercuri, ora 11.00, cu LPS Brăila, joi, ora 16.00 și cu CSȘ Tulcea, vineri, ora 10.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE