INTERVIU. Cristian Bratanovici, director general nou la ABA Mureş. „Aş vrea mai multă eficienţă, mai multă transparenţă!” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1537 Vizualizări

INTERVIU. Cristian Bratanovici, director general nou la ABA Mureş. „Aş vrea mai multă eficienţă, mai multă transparenţă!”

Administraţia Bazinală de Ape (ABA) Mureş are, începând de săptămâna trecut, un nou director general, în persoana lui Cristian Bratanovici, fost director al Serviciului de Gospodărire a Apelor Mureş, care deţine şi funcţia de consilier local în Consiliul Local al municipiului Târgu-Mureş. Cristian Bratanovici îl înlocuieşte astfel pe Cristian Constantin Stoian, care a îndeplinit funcţia de director general al ABA Mureş timp de 90 de zile.

Reporter: De când este valabil mandatul dumneavoastră de director al ABA Mureş?

Cristian Bratanovici: Din 6 iunie 2017.

Rep.: Aveţi un mandat de director pe perioadă determinată sau nedeterminată de timp?

C.B.: E o perioadă determinată pentru că de mai mult timp Administraţia Bazinală de Ape Mureş a intenţionat să scoată postul la concurs şi pentru că nu l-a scos, normal, am primit un mandat mai scurt. Practic, postul la concurs nu este scos de către Administraţia Bazinală de Ape Mureş, ci de către Administraţia Naţională Apele Române Bucureşti, adică forul tutelar superior.

Rep.: Ce obiective aveţi, ce v-aţi propus să realizaţi în perioada următoare?

C.B.: În primul rând, să accelerăm ritmul, pentru că Administraţia Bazinală de Ape Mureş are în portofoliu o serie de lucrări care au fost din diverse motive, nu e cazul să le comentez, uşor întârziate, pentru că avem posibilitatea de a aduce atât bani, cât şi lucrări în judeţul Mureş şi în zonele din tot bazinul hidrografic Mureş, aş vrea să accelerăm şi să începem să promovăm o serie de lucrări. Din păcate, banii pe care îi avem nu suntem în stare încă să îi cheltuim. În rest, aş vrea mai multă transparenţă, vreau să fiu deschis, inclusiv faţă de mass media, faţă de ONG-uri, faţă de toată lumea, comunicarea a lăsat de dorit în unele momente. Aş vrea mai multă eficienţă, mai multă transparenţă şi cred că încet-încet intrăm pe făgaşul normal. Eu am o experienţă vastă în domeniul apelor, sunt absolvent de Facultate de Hidrotehnică, licenţiat cu media 10, deci din acest punct de vedere puteţi avea un suport tehnic suficient

Rep.: De câţi ani lucraţi în domeniu?

C.B.: De 15 ani în domeniul hidrotehnic, plus alţi 10 ani în domeniul privat, în construcţii.

A consemnat Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE