Seminar despre comunicare pentru tinerii liberali Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 335 Vizualizări

Seminar despre comunicare pentru tinerii liberali

Organizația Partidului Național Liberal Mureș a găzduit în acest weekend mai mulți tineri liberali din toată țara care au venit la Târgu-Mureș pentru a participa la un curs dedicat utilizării canalelor social media și a instrumentelor online pentru a lega un dialog dinamic între politicieni și cetățeni.

Sub sloganul „New Media, New Politics” tinerii liberali au încercat să găsească soluțiile adecvate pentru a armoniza realitatea din teren cu dinamica continuă impusă de mediul online. La eveniment au fost prezenţi și liderii PNL Mureș: Cristian Chirteș – preşedintele organizației județene, Ovidiu Moldovan – președintele PNL Târgu-Mureș, Horea Șarlea – preşedintele CSL Mureș şi Cristian Daroşi – reprezentant al organizației municipale TNL Târgu-Mureș.

„Mă bucur că Partidul Național Liberal investește în educația tinerilor din partid. Dar cel mai important mi se pare că prin ei partidul, dar și lideri din generația mea, avem ocazia să comunicăm cu publicul din mediul online. Societatea este într-o dinamică continuă, de aceea este o provocare pentru noi toți să găsim canalele de comunicare și mesajele adecvate prin care să le transmitem că valorile liberale au o tradiție istorică, că nu sunt nicidecum învechite, ci vin cu solutii concrete la problemele actuale”, a declarat Cristian Chirteș.

Președintele PNL Târgu-Mureș a salutat eforturile care se depun pentru o comunicare eficientă între cetățeni și aleșii de la nivel local, județean și național.

„Am avut și eu șansa de a participa la cursuri de profesionalizare în cadrul partidului. Mă bucur că în Partidul Național Liberal se continuă tradiția și se investeşte în formarea tinerilor. Politica, asemeni mediului online, este într-o continuă evoluție. Ambele domenii au în centrul lor oamenii”, a afirmat Ovidiu Moldovan.

Cursul „New Media, New Politics” a fost organizat de Institutul de Studii Populare, Societatea Liberală în parteneriat cu Wilfried Martens Centres for European Studies şi Fundatia Hanns Seidel. Lectorii cursului au fost Violeta Vijulie şi Adriana Tran.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE