Laboratorul de Techno revine la Uzina Foto. Suciu, Addo și Scopter, la pupitru Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 394 Vizualizări

Laboratorul de Techno revine la Uzina Foto. Suciu, Addo și Scopter, la pupitru

Vine vara, vine vacanța, (re)vine și Laboratorul de Techno la Uzina Foto din cartierul Unirii, sâmbătă, 17 iunie, fiind data care marchează începerea sezonului petrecerilor în aer liber organizate de AVimag.net.

După un an de zile de la prima ediție a LDT și trei ediții care au reunit, vara trecută, fanii muzicii electronice din județ și nu numai, organizatorii încep o nouă serie de petreceri în super-decorul industrial oferit de Uzina Foto, cu LDT 4.

„Vara trecută am dat naștere alături de voi la un spațiu pe care Târgu-Mureșul îl aștepta de ani buni, unul de joacă pentru fanii muzicii electronice underground, care să aducă aminte în mod fidel de faimoasele petreceri de techno organizate în intens industrializatul Berlin”, ne spun organizatorii.

LDT4: Suciu, Addo și Scopter, la pupitru

„Proiectul a fost lansat chiar acum un an de zile. Sâmbătă, la LDT4, vor fi: Suciu – un producător de muzică român foarte bun, care are un stil aparte, Addo, care e unul dintre cei mai buni artiști de la noi din comunitate – face muzică de cel puțin 15 ani, și Scopter, care e tot de la noi. Acum, vom vedea și cât de mult va ține vremea cu noi să putem face decorul afară și să punem hamace. Vor fi video proiecții – mapping pe care le va pune Adrian Japi”, mi-a spus Silviu Cioloboc, de la Club AVi.

Suciu e cunoscut publicului larg ca fiind unul dintre artiștii români cu un potențial uriaș, demonstrat de-a lungul timpului prin piese devenite instant clasice, precum Locomoție Cerebrală, Dusîntors sau Gloria from Astoria. Născut în Râmnicu Vâlcea, Suciu a crescut cu muzica pe care o ascultau părinților săi, Deep Purple, Led Zeppelin, Depeche Mode, Prince, Eric Clapton și John Lee Hooker. Organizează petreceri în orașul natal începând cu 2006 iar afinitatea pentru sunete de calitate l-a plasat, de-a lungul timpului, în același DJ booth cu Jay Bliss, Sebo, Prâslea, Negru, Cezar, Raresh iar mai recent, Dinky, Brothers’ Vibe, Chris Carrier, Dyed Soundroom, John Swing, Ian F, Herodot, Tulbure, Emi și Posh. „Andrei impresionează prin modul în care combină sunete aparent independente, care – odată legate – dau naștere unor vibrații pozitive ce mângâie suflete și urechi muzicale”, scriu cei de la Avimag.net, în deschiderea unui interviu realizat la sfârșitul anului trecut, când Club Avi a aniversat 12 ani.

Cei de la avimag.net au pregătit o listă cu mixurile și ipostazele cu Addo în prim-plan, „DJ-ul care ne-a făcut viața mai frumoasă de fiecare dată când s-a aflat în spatele mixerului. Dealtfel, având în vedere că experiența sa e de peste un deceniu, piperat cu participări la festivaluri, evenimente organizate în Târgu-Mureș și în toate marile orașe ale țării, am avut de unde alege”. De asemenea, cu Addo și muzica lui ne putem întâlni anul acesta și la Electric Castle.

Scopter este unul dintre DJ-i rezidenți ai Club AVi, „ne-am obișnuit ca Scopter să facă atmosferă și să ne țină pe ringul de dans ore întregi, fără oprire. Petrecerile cu el la pupitru sunt veritabile lecții de cultură muzicală”, scriu cei de la avimag.net.

LDT până în septembrie

Vă las cu alt extras de pe site-ul avimag, pentru că subscriu celor spuse de oameni acolo. „A fost creat, astfel, Laboratorul de Techno, în sediul fostei uzine Foto din cartierul Unirii, un concept inovator pentru orașul nostru, în care cultura techno este promovată prin intermediul artiștilor de renume aflați în spatele pupitrului de DJ. Priku, Mihigh, Jay Bliss, Ada Kaleh, alături de iON, Resa, Addo, Scopter și Erik au fost artiștii care au semănat bucurie în sufletele sutelor de mureșeni prezenți în cartierul Unirii la fiecare ediție LDT și tocmai din acest motiv vă așteptăm în număr cât mai mare la ediția a patra”.

Și cu precizarea că Laboratorul de Techno va fi organizat în fiecare din lunile următoare până în septembrie.

Altfel, dacă doriți să suțineți mișcarea, mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului și pe avimag.net, normal. Distracție faină!

PS

Aici, am scris despre un LDT la care am fost vara trecută: Laboratorul de techno, un party ca un mini-festival la Uzina Foto

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE