Share
Home / Business / Reţeaua Aquaserv din Reghin, învechită

Reţeaua Aquaserv din Reghin, învechită

Din totalul de 77.210 metri liniari cât măsoară reţeaua de distribuţie a apei potabile din municipiul Reghin, mai bine de jumătate are durata de viaţă depăşită, având între 35 şi 45 de ani, iar din acest motiv, de la începutul acestui an, s-au produs aproape 160 de avarii, a anunţat operatorul regional de apă din judeţul Mureş, Compania Aquaserv, informează www.agerpres.ro.

„Din totalul lungimii reţelei de transport şi distribuţie de 77.210 ml, conductele din azbociment au o lungime de 15.830 ml – 20,50% şi durata de utilizare depăşită în totalitate, conductele din PREMO au o lungime de 4.499 ml – 5,82 % şi durata de utilizare depăşită în totalitate, iar conductele din OL au o lungime de 48.835 ml – 63,25 % şi durata de utilizare depăşită pentru 42% dintre ele. Rezultă aşadar, că aproape 53% din lungimea totală a reţelei de alimentare cu apă potabilă, are durata de viaţă depăşită”, a arătat Compania Aquaserv, într-un comunicat de presă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Festivalul „Romulus Guga, la Răstolița și Reghin

Asociația pentru Descoperirea, Susținerea și Promovarea Valorilor Cultural-Artistice și Profesionale, în parteneriat cu Consiliul Județean …

Share
Share