Share
Home / Business / Reţeaua Aquaserv din Reghin, învechită

Reţeaua Aquaserv din Reghin, învechită

Din totalul de 77.210 metri liniari cât măsoară reţeaua de distribuţie a apei potabile din municipiul Reghin, mai bine de jumătate are durata de viaţă depăşită, având între 35 şi 45 de ani, iar din acest motiv, de la începutul acestui an, s-au produs aproape 160 de avarii, a anunţat operatorul regional de apă din judeţul Mureş, Compania Aquaserv, informează www.agerpres.ro.

„Din totalul lungimii reţelei de transport şi distribuţie de 77.210 ml, conductele din azbociment au o lungime de 15.830 ml – 20,50% şi durata de utilizare depăşită în totalitate, conductele din PREMO au o lungime de 4.499 ml – 5,82 % şi durata de utilizare depăşită în totalitate, iar conductele din OL au o lungime de 48.835 ml – 63,25 % şi durata de utilizare depăşită pentru 42% dintre ele. Rezultă aşadar, că aproape 53% din lungimea totală a reţelei de alimentare cu apă potabilă, are durata de viaţă depăşită”, a arătat Compania Aquaserv, într-un comunicat de presă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Sală nouă de conferinţe, la parterul sediului BNR Mureş

Banca Naţională a României (BNR) a atribuit societăţii Actconstruct-B SRL Târgu-Mureş un contract în valoare …

Share
Share