Share


Home / Administratie / Beneficiarii de ajutor social, puşi la muncă

Beneficiarii de ajutor social, puşi la muncă

Direcția Poliția Locală Târgu-Mureș a reluat miercuri, 14 iunie, activitatea de salubrizare a unor zone din municipiu, sens în care, sub supravegherea cadrelor instituției, cinci persoane care beneficiază de ajutor social, respectiv care au obligația de a presta muncă în folosul comunității, au fost implicate în acțiunea de curățare a domeniului public, derulată pe Calea Sighișoarei.

„Contextual, dorim să reiterăm concetățenilor noștri că în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local 20/2008, articolul 8, alineatul 5, este interzisă ,aruncarea în altă parte decât în locurile anume destinate – container, coșuri stradale etc. – a deșeurilor de orice fel, nerespectarea acestei interdicții sancționându-se cu amendă contravențională cuprinsă între 100 și 300 lei. Potrivit articolului 8, alineatul 1, din același act normativ, crearea și întreținerea unor platforme clandestine de depozitare a deșeurilor menajere vegetale, de grajd, a resturilor provenite din demolări sau construcții se sancționează cu amendă contravențională de la 200 la 2.000 lei”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

IMPORTANT! Avertizare hidrologică – cod portocaliu în Mureş!

Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş a anunţat, …

Share
Share