Share
Home / Administratie / Beneficiarii de ajutor social, puşi la muncă

Beneficiarii de ajutor social, puşi la muncă

Direcția Poliția Locală Târgu-Mureș a reluat miercuri, 14 iunie, activitatea de salubrizare a unor zone din municipiu, sens în care, sub supravegherea cadrelor instituției, cinci persoane care beneficiază de ajutor social, respectiv care au obligația de a presta muncă în folosul comunității, au fost implicate în acțiunea de curățare a domeniului public, derulată pe Calea Sighișoarei.

„Contextual, dorim să reiterăm concetățenilor noștri că în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local 20/2008, articolul 8, alineatul 5, este interzisă ,aruncarea în altă parte decât în locurile anume destinate – container, coșuri stradale etc. – a deșeurilor de orice fel, nerespectarea acestei interdicții sancționându-se cu amendă contravențională cuprinsă între 100 și 300 lei. Potrivit articolului 8, alineatul 1, din același act normativ, crearea și întreținerea unor platforme clandestine de depozitare a deșeurilor menajere vegetale, de grajd, a resturilor provenite din demolări sau construcții se sancționează cu amendă contravențională de la 200 la 2.000 lei”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOREPORTAJ la Monumentul Eroilor de la Oarba de Mureş. Flori şi recunoştinţă pentru Eroii Neamului

Garnizoana Târgu-Mureș și Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, cu sprijinul Consiliului Judeţean Mureş şi al …

Share
Share