Share


Home / Slider / Adoptă un câine!

Adoptă un câine!

Primăria municipiului Târgu-Mureş anunţă iubitorii de animale, în special de câini, că pot vizita adăpostul de câini de pe strada Prutului nr. 24 din Mureşeni Sat, lângă Serele de flori ale Primăriei, şi pot adopta un prieten necuvântător.

„Câinii care vor fi adoptați sunt vaccinați, deparazitați, sterilizate – femelele, castrați – masculii, înregistrați în programul R.E.C.S., cu carnet de sănătate. Adopția este gratuită!”, a precizat ing. Florian Moldovan, directorul Administraţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 8.30 – 18.00, iar persoanele care doresc să adopte câini trebuie să aibă vârsta peste 18 ani şi să aibă act de identitate. De asemenea, cei care doresc pot dona mâncare, pături sau alte textile care se vor folosi pentru culcuşul animalelor, iar informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0725-609434.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Inspectorii ITM Mureş, 20 de evenimente investigate în luna februarie

La nivelul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureș, în cursul lunii februarie 2018 au fost …

Share
Share