Comunicat Kastamonu despre incendiul de sâmbătă Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 704 Vizualizări

Comunicat Kastamonu despre incendiul de sâmbătă

Sâmbătă după amiază, în jurul orei 18.30, un incendiu a izbucnit pe platforma Kastamonu România de la Reghin. Incendiul a fost localizat în tubulatura din zona de sortare a așchiilor, între tocător și hala de producție.

Zona afectată este prevăzută cu sisteme de alarmare care s-au declanșat imediat ce focul a fost detectat. Fluxul de producție a fost oprit complet, și pompierii din cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență din cadrul companiei au intervenit pentru stingerea incendiului. În timpul acestei manevre, din cauza presiunii crescute, a avut loc o explozie într-o altă zonă a tuburilor transportoare, crescând astfel riscul de extindere a focului și făcând necesar intervenția din exterior pentru izolarea și stingerea incendiului.

Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime și nu au fost afectate porțiuni importante din fluxul de producție. Focul nu a afectat utilajele de tocare și uscare a lemnului și nu a ajuns până la hala de producție. Pagubele materiale au fost evaluate de către asigurători luni dimineața compania urmând să fie despăgubită.

Reparațiile au început deja și se estimează ca vor dura 4-5 zile, urmând ca la finalul săptămânii producția să fie reluată.

(Comunicat de presă, Kastamonu România)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE