Share
Home / Invatamant / Liceenii, studenți la UMF Târgu-Mureș pentru o săptămână

Liceenii, studenți la UMF Târgu-Mureș pentru o săptămână

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș, împreună cu Liga Studenților din Târgu-Mureș, organizează, în perioada 23-30 iulie 2017, o nouă ediție a îndrăgitului program „Universitatea de Vară pentru Elevi”, care este destinat elevilor absolvenți ai clasei a XI-a.
Elevii vor putea să vadă cum decurge o săptămână din viața unui student la UMF Târgu-Mureș. Aceștia vor fi cazați în cămine studențești, vor participa la cursuri și lucrări practice specifice facultății la care aplică și vor avea parte și de activități extrașcolare. Participanții au la dispoziție 150 de locuri gratuite, iar înscrierile au început luni, 19 iunie, și se încheie la data de 1 iulie.
„Selecția participanților va avea loc în data de 2 iulie, zi în care vor fi afișate și rezultatele selecției. Confirmarea participării se va face în perioada 3-5 iulie, iar în data de 6 iulie se vor redistribui locurile rămase neocupate, în ordinea clasificării, după care va fi afișată lista redistribuirii. În perioada 7-9 iulie, participanții declarați admiși în urma redistribuirii locurilor își vor confirma participarea. Lista finală a participanților se va afișa în data de 9 iulie. Elevii vor sosi la UMF Târgu-Mureș în data de 23 iulie”, se arată într-un comunicat de presă remis de Compartimentul Relaţii Publice al UMF Târgu-Mureş.
Înscrierea participanților se realizează online, iar informații referitoare la documentele necesare înscrierii și condițiile de participare se pot obține accesând site-ul www.uve.lstgm.ro sau la numerele de telefon 0743-561.837 – persoană de contact Horaţiu Sabău, coordonator proiect şi 0724-293.304 – persoană de contact Iuliu Cocuz – președintele Ligii Studenților.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Trei mii de spectatori au sfidat capriciile vremii la Gala de deschidere TIFF 2018

Cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania a început, vineri seara, cu …

Share
Share