Home / Invatamant / Liceenii, studenți la UMF Târgu-Mureș pentru o săptămână

Liceenii, studenți la UMF Târgu-Mureș pentru o săptămână

Distribuie

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș, împreună cu Liga Studenților din Târgu-Mureș, organizează, în perioada 23-30 iulie 2017, o nouă ediție a îndrăgitului program „Universitatea de Vară pentru Elevi”, care este destinat elevilor absolvenți ai clasei a XI-a.
Elevii vor putea să vadă cum decurge o săptămână din viața unui student la UMF Târgu-Mureș. Aceștia vor fi cazați în cămine studențești, vor participa la cursuri și lucrări practice specifice facultății la care aplică și vor avea parte și de activități extrașcolare. Participanții au la dispoziție 150 de locuri gratuite, iar înscrierile au început luni, 19 iunie, și se încheie la data de 1 iulie.
„Selecția participanților va avea loc în data de 2 iulie, zi în care vor fi afișate și rezultatele selecției. Confirmarea participării se va face în perioada 3-5 iulie, iar în data de 6 iulie se vor redistribui locurile rămase neocupate, în ordinea clasificării, după care va fi afișată lista redistribuirii. În perioada 7-9 iulie, participanții declarați admiși în urma redistribuirii locurilor își vor confirma participarea. Lista finală a participanților se va afișa în data de 9 iulie. Elevii vor sosi la UMF Târgu-Mureș în data de 23 iulie”, se arată într-un comunicat de presă remis de Compartimentul Relaţii Publice al UMF Târgu-Mureş.
Înscrierea participanților se realizează online, iar informații referitoare la documentele necesare înscrierii și condițiile de participare se pot obține accesând site-ul www.uve.lstgm.ro sau la numerele de telefon 0743-561.837 – persoană de contact Horaţiu Sabău, coordonator proiect şi 0724-293.304 – persoană de contact Iuliu Cocuz – președintele Ligii Studenților.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.