Share
Home / Administratie / Statutul poliţistului local dezbătut la Târgu-Mureş

Statutul poliţistului local dezbătut la Târgu-Mureş

Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali din România (FNPLR), cu sprijinul Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş şi a Asociaţiei Poliţiştilor Locali „Transilvania” a organizat, în perioada 16-18 iunie, la Târgu-Mureş, o întrunire a structurilor asociative ale polițiștilor locali afiliați FNPLR la care au participat peste 40 de șefi de Poliții Locale din România.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei Poliţiştilor Locali “Transilvania”, Valentin Constantin Bretfelean, cu prilejul Adunării Generale a FNPLR a fost votat un nou Statut, s-au dezbătut aspecte privind elaborarea Regulamentului FNPLR; s-a înființat o comisie juridică care are ca obiectiv principal elaborarea “Statutului polițistului local”, a fost creată o ,,Comisie mass-media” care să acționeze în sensul promovării imaginii și intereselor polițiștilor locali şi s-au identificat modalități concrete privind dezvoltarea unor activități punctuale cu măsuri și responsabilități ferme privind susținerea polițiștilor locali în contextul divizării sindicale a acestora și a nereprezentării lor la nivel guvernamental.

„Lucrările adunării generale au fost efervescente, s-au exprimat opinii  convergente, dar și divergente care vor contribui cu certitudine la consolidare Federației”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, totodată şi director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

Totodată, participanții la manifestare au vizitat singurul Dispecerat Integrat de Urgență 112 din România, precum și alte obiective din municipiul Târgu-Mureș.

„Musafirii noștri au fost încântați de organizare, exprimând cuvinte alese cu privire la ordinea și curățenia municipiului la care un aport important îl are Poliția Locală dar și la gradul de civism al târgumureșenilor”, a subliniat Valentin Constantin Bretfelean.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pârtie de schi la Stânceni, în Strategia de dezvoltare a comunei

Situată într-un cadru natural deosebit de pitoresc asigurat de Valea Mureşului Superior, la aproximativ 58 …

Share
Share