Dezbatere publică despre proiectul „Autostrada Brașov – Oradea, Sectorul Ogra – Borș” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 423 Vizualizări

Dezbatere publică despre proiectul „Autostrada Brașov – Oradea, Sectorul Ogra – Borș”

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului care integrează studiul de evaluare adecvată, pentru proiectul „Autostrada Brașov – Oradea, Sectorul Ogra – Borș”, propus a fi amplasat în județele Cluj, Bihor, Mureș și Sălaj.

Potrivit unui comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, tipul deciziei posibile luate de Agenția Națională pentru Protecția Mediului poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

„Raportul poate fi consultat la sediul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Splaiul Independenței nr. 294, sector 6, București, în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 14.00 și la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Bulevardul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, București, în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 16.00 și vineri, între orele 8.00 – 13.00”, se menţionează în document.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în data de 4 iulie 2017, la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, de la ora 10.00.

Documentul menționat este disponibil și la următoarea adrese de internet http://www.anpm.ro/documente-procedura-eim-si-ea .

„Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/ opinii/ observații privind documentele, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului din Splaiul Independenței nr. 294, sector 6, București, până la data de 4 iulie 2017”, se mai arată în comunicat.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE