ISJ Mureș, apel către consilierii locali. Ioan Macarie: „Broșura de admitere (…) nu poate fi publicată” Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 4681 Vizualizări

ISJ Mureș, apel către consilierii locali. Ioan Macarie: „Broșura de admitere (…) nu poate fi publicată”

Inspectoratul Școlar Județean Mureș solicită Consiliului local al municipiului Târgu Mureș să introducă pe ordinea de zi a următoarei ședințe de CL aprobarea rețelei școlare a Târgu Mureșului.

4789 de elevi nu vor putea să își exprime opțiunile pentru admitere

„Din respect pentru actul educațional, solicităm Consiliului local al municipiului Tg. Mureș să introducă pe ordinea de zi a ședinței din 29.06.2017, aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Tg. Mureș.
În caz contrar, Inspectoratul Școlar Județean Mureș nu își asumă faptul că cei 4789 de elevi absolvenți ai claselor a VIII-a din anul școlar 2016-2017, nu vor putea să își exprime opțiunile pentru admiterea la licee și școli profesionale în clasa a IX-a, pentru anul școlar 2017-2018.
Informăm părinții elevilor absolvenți ai claselor a VIII-a că Broșura de admitere în învățământul liceal și profesional nu poate fi publicată de către ISJ Mureș, neexistând rețeaua școlară aprobată de Consiliul local al municipiului Tg. Mureș.
Îi invităm pe consilierii locali, cei care ar trebui să vadă în educație o prioritate și să reprezinte interesele comunității, să nu trateze cu superficialitate și într-un mod iresponsabil această problemă, deoarece periclitează șansa de a urma cursuri liceale și profesionale a tuturor absolvenților claselor a VIII-a din județul Mureș!”, transmite ISJ Mureș, printr-un comunicat de presă semnat de prof. Ioan Macarie, inspector școlar general.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE