Hoţi de lemne prinşi în Breaza Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 420 Vizualizări

Hoţi de lemne prinşi în Breaza

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Breaza împreună cu jandarmi din cadrul detașamentului Reghin și reprezentanţi ai Ocolului Silvic Reghin au depistat luni, 19 iunie, la ieşirea de pe un drum forestier, pe DJ 155 Breaza – Voivodeni, un grup de şapte persoane care transportau material lemnos cu ajutorul a trei vehicule cu tracţiune animală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Andreea Pop, în urma verificărilor efectuate a reieşit că materialul lemnos, din specia carpen şi stejar, era transportat fără documente legale şi ar fi fost sustras prin tăiere de pe picior, din fondul forestier amplasat pe raza administrativ teritorială a comunei Breaza, denumită Dobron.

„Din cercetări s-a stabilit faptul că trei dintre cele şapte persoane, toate domiciliate în municipiul Reghin, au tăiat și transportat fără drept cantitatea de 5 metri steri masă lemnoasă”, a precizat Andreea Pop.

Cele trei persoane au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice iar atelajele şi materialul lemnos au fost ridicate în vederea confiscării.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE