Home / Administratie / Consilierii locali din Târgu-Mureş, convocaţi la şedinţă

Consilierii locali din Târgu-Mureş, convocaţi la şedinţă

Distribuie

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 1.774 din 22  iunie 2017, consilierii locali ai municipiului Târgu-Mureş sunt convocaţi să participe la şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş de joi, 29 iunie 2017, ora 14.00, la sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei nr. 3, sala 45.

Potrivit convocatorului, făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu-Mureș pe anul 2017.
  2. Proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – reconformare zonă în vederea construirii de locuinţe unifamiliale” strada Unomai – Jean Monnet, fără număr, cu regulamentul local de urbanism aferent. Iniţiatori – Beneficiari: Varga Zsolt, Ceuşan Alexandru, Pop Ioan.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism „Plan Urbanistic Zonal – reconversie funcţională teren din UTR”L1″ în UTR”CM3″ strada Secuilor Martiri nr. 1, cu regulamentul local de urbanism aferent. Iniţiator – Proprietar – Beneficiar: Fiko Istvan.
  4. Proiect de hotărâre privind modificarea Actului Constitutiv și a Statutului Zona Metropolitană Târgu-Mureș.
  5. Proiect de hotărâre privind reactualizarea componenţei Comisiei locale de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice.
  6. Proiect de hotărâre privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Târgu-Mureş în vederea deplasării la Baja/Ungaria, în perioada 7 – 9  iulie 2017.
  7. Proiect de hotărâre privind unele modificări la Statul de funcţii și Organigrama  Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Târgu-Mureș –  Direcția economică.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare pentru aplicarea Proiectului de interes public „Operativitate în intervenţie pentru siguranţa comunităţii”.
  9. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractului de închiriere pentru spaţiul cu altă destinaţie decât aceea de locuinţe, situat în strada Apaductului nr. 74, aflat în proprietatea municipalităţii.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de atribuire/licitaţie a locurilor de parcare, pentru folosinţă, în parcările de domiciliu din Municipiul Târgu-Mureş.
  2. Proiect de hotărâre privind vânzarea sau concesionarea prin licitație publică a imobilului situat pe strada Depozitelor nr. 24, aflat în proprietatea Municipiului Târgu-Mureș.
  3. Proiect de hotărâre privind trecerea unui teren în suprafață de 23 metri pătraţi din Târgu-Mureș, strada Constantin Hagi Stoian nr. 26 în proprietatea Municipiului Târgu-Mureș de la Miron Olivia.
  4. Proiect de hotărâre privind unele măsuri în reglementarea înscrierii provizorii în cartea funciară a unui imobil situat pe strada Păcii nr. 2  în patrimoniul Municipiului Târgu-Mureş.
  5. Proiect de hotărâre privind modificarea articolului 2 a Hotărârii Consiliului Local nr. 110 din data 24 octombrie 2016 privind aprobarea Regulamentului taxei speciale privind furnizarea datelor cu caracter personal din Registrul național de evidența persoanelor.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreţinere pentru copiii ce frecventează creşa în anul şcolar 2017-2018.
  7. Proiect de hotărâre privind completarea articolului 9 a Hotărârii Consiliului Local nr.130 din data de 6 aprilie 2017 privind reglementarea închirierii terenurilor pentru terase de alimentaţie publică în Complexul de Agrement şi Sport “Mureşul”.
  8. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor locații pentru artă stradală în municipiul Târgu-Mureș.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Consiliului local Municipal Târgu-Mureș.
  10. Proiect de hotărâre privind înființarea Liceului Vocațional Teologic Romano-Catolic din Târgu-Mureș.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de finanțare nerambursabilă din bugetul local al municipiului Târgu-Mureș, pentru activități nonprofit pentru tineri „Târgu Mureș Sprijină Tinerii”.
  12. Proiect de hotărâre privind organizarea unei noi sesiuni de primire de cereri de subvenție în baza Legii 34/1998 pentru asociațiile și fundațiile cu personalitate juridică care înființează și administrează unități de asistență socială în municipiul Târgu-Mureș.
  13. Proiect de hotărâre privind alegerea unui viceprimar al Municipiului Târgu-Mureș.

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Candidat ideal” propus de PSD pentru Primăria Petelea

Distribuie Președintele Partidului Social Democrat Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a anunțat luni, 18 martie, numele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.