Home / Administratie / Jandarmii mureşeni, misiuni diverse în acest weekend

Jandarmii mureşeni, misiuni diverse în acest weekend

Distribuie

La sfârșitul săptămânii, Jandarmeria Mobilă Târgu-Mureș va asigura ordinea publică la patru manifestări cu public numeros, în județele Bistrița-Năsăud și Mureș.

În perioada 23-25 iunie 2017, pe zona pietonală din Centrul Istoric al localităţii Bistriţa, va avea loc festivalul „Serbările Bistriţei Medievale”. Zilnic, peste 20 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Târgu-Mureş, sprijiniți de jandarmii bistrițeni, polițiști și pompieri vor acționa pentru garantarea climatului de ordine publică şi pentru protecția participanților la festival.

Un echipaj de jandarmi va asigura derularea în condiții de siguranță  a activităților cuprinse în cadrul evenimentului ecvestru-sportiv „Galopiada  Mureşeană”, între 24 iunie și 25 iunie a.c., în oraşul Sângeorgiu de Pădure și sâmbătă, 24 iunie 2017 la sărbătoarea cultural-artistică „Zilele Voivodeniului”, în organizarea primăriei din comună.

„Târgul Fetelor de la Gurghiu” este o altă manifestare cu public numeros, la care  jandarmii mureșeni  se  vor afla în misiune, duminică, 25  iunie, pe Platoul Mociar, în vecinătate drumului județean 153C. Două echipaje de jandarmi vor acţiona, pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care ar putea tulbura buna desfășurare a binecunoscutului eveniment.

„Jandarmeria recomandă participanților să dea dovadă de vigilenţă în locurile aglomerate, să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale, să supravegheze copiii și să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenţia. Totodată, reamintim cetăţenilor că pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul echipajelor de jandarmi aflate în dispozitiv fie direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112”, a precizat lt. Adina Chiş, ofiţer de presă al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Borbély László, sărbătoritul zilei

Distribuie Zi specială marți, 26 martie, pentru consilierul de stat mureșean Borbély László, coordonatorul Departamentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.