FOTO: Festivitatea de absolvire a viitorilor asistenți de la „Gheorghe Marinescu” Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 973 Vizualizări

FOTO: Festivitatea de absolvire a viitorilor asistenți de la „Gheorghe Marinescu”

Festivitatea de absolvirea a elevilor de la Învățământul Postliceal din cadrul Liceului Teoretic „Gheorghe Marinescu” din Târgu Mureș a avut loc marți, 27 iunie, de la ora 10, în Sala mara a Palatului Culturii. Cei 174 de absolvenți, viitori asistenți medicali generalisti, asistenti medicali de farmacie si asistenti medicali de radiologie au fost în centrul atenției urcând pe scenă pentru a-și primi premiile și diplomele, din partea diriginților celor 7 clase.

„Meseria (…) vă primește cu brațele deschise”

Mesajul directorului Liceului „Gheorghe Marinescu” a fost citit de directorul adjunct Gabriel Grozav, deorece Cristian Vulc, fiind președinte de comisie în cadrul Examenului de Bacalaureat nu a putut fi prezent la festivitate. „Momentul prezent (…) este pentru noi toți un prilej de bucurie, de emoție, de mândrie, pentru că iată suntem la bilanțul activității școlare a unui număr de 174 de absolvenți grupați în 7 clase de învățământ post liceal sanitar. (…) De la bun început țin să adresez mulțumiri cadrelor diactice, care au desfășurat activități instructiv-educative pe parcursul celor trei ani. De asemenea, să le mulțumim părinților, soțiilor, soților, copiilor care v-au sprijinit în demersul dumneavoastră. Vreau să mulțumesc în același timp, partenerilor noștri educaționali, fără de care nu puteam realiza un demers didactic activ, bazat pe o bună pregătire practică. Mă refer, aici, la unitățile de practică medicală și farmaceutică”, a transmis Cristian Vulc.

„Dacă la început ați fost doar curioși, astăzi, în momentul absolvirii sunteți maturi și capabili de a acorda în siguranță asitență medicală de specialitate. Așadar, meseria pentru care v-ați pregătit, spre care ați aspirat, vă primește cu brațele deschise. Începând de astăzi, sunteți ambasadorii crezului nostru. Crezul nostru, al școlii noastre, și, anume: școală care promovează sănătatea. Nu uitați să fiți mereu parte a familiei școlii noastre”, le-a transmis directorul absolvenților.

Înainte ca scena să fie luată în primire de elevii absolvenți, acestora le-a vorbit și Ioan Macarie, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Mureș. „În semn de mare respect și de admirație pentru toate cadrele didactice și pentru absolvenți (…) am să acord medalii de merit tuturor celor cu rezultate deosebite, inclusiv diriginților. Pentru că îmi este atâta de dragă familia „Gheorghe Marinescu” (…) m-am gândit să vă pregătesc o mică surpriză. Există în județul Mureș elevi extrem de frumoși, minunați și, mai ales, talentați și am descoperit doi copii, doi frați, care sper să vă încânte cu două melodii cu totul și cu totul speciale pentru efortul pe care l-ați depus în acești ani de zile. Este vorba despre frații Crețu”, a spus Ioan Macarie.

Galerie Foto:

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE