Acţiuni pentru siguranţă rutieră Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

Acţiuni pentru siguranţă rutieră

Polițiștii rutieri au acționat la nivelul judeţului Mureş, în perioada 23-25 iunie, sub coordonarea Direcției Rutiere, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și a normelor privind depășirea.

Astfel, polițiștii au aplicat 346 de sancțiuni contravenționale, 342 dintre acestea fiind prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195 din 2002, privind circulaţia pe drumurile publice, iar 4 sunt prevăzute de alte acte normative. De asemenea, au fost reținute 46 de permise de conducere și 11 certificate de înmatriculare și au fost constatate 8 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

„Pe parcursul acțiunii, polițiștii au folosit opt aparate radar, 206 dintre sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În opt cazuri, permisele de conducere au fost reținute pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise. Pentru nerespectarea normelor legale privind efectuarea depășiri, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE