Home / Business / Controale la terasele din Târgu-Mureş

Controale la terasele din Târgu-Mureş

Distribuie

Personalul Direcției Poliția Locală Târgu-Mureş a efectuat, în perioada 12-26 iunie, peste 180 de controale pe linia disciplinei în construcții și afișajului stradal, controlului comercial și protecției mediului pe raza municipiului Târgu-Mureș.

„Astfel, pe componenta controlului comercial, inspectorii acestui birou au executat 61 de controale și verificări specifice programului de activitate pentru luna iunie, la terasele de alimentație publică, în urma cărora au constatat o serie de abateri de la prevederile Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și ale OG nr. 99/2000 referitoare la comercializarea produselor și serviciilor pe piață. În consecință, 12 agenți economici au fost sancționați contravențional cu amenzi în cuantum de 16.000 de lei pentru lipsa autorizației provizorie de funcționare pentru terase, alți trei fiind amendați cu 400 de lei fiecare întrucât nu respectau orarul de funcționare aprobat de autoritatea publică locală”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

De asemenea, verificati

O nouă destinație internațională de pe Aeroportul ”Transilvania”

Distribuie Aeroportul Internațional ”Transilvania” din Târgu Mureș își extinde oferta cu o nouă destinație, Antalya …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.