Home / Cultură / Muzicieni de top, la Republic Production Songwriting Camp

Muzicieni de top, la Republic Production Songwriting Camp

Distribuie

Numeroşi compozitori, textieri şi producători renumiţi din ţară şi străinătate şi-au propus să scoată pe piaţă cel puţin un hit, în urma participării la tabăra de muzică Republic Production Songwriting Camp, care se desfăşoară la Târgu-Mureş începând de luni, până vineri, informează www.agerpres.ro.
Printre participanţii la prima ediţie a Republic Production Songwriting Camp de la Târgu-Mureş se regăsesc Marius Moga, Ovi Jacobsen (Ovi Martin), George Hora, Dalma Kovacs, Vizi Imre, Koszika, Pierre Orsoni, Vlad Flueraru şi mulţi alţii.
„Timp de patru zile, toţi oamenii creativi implicaţi îşi vor împărtăşi din experienţa şi know how-ul acumulate în ani de muzică. Materialele lucrate împreună vor avea toate caracteristicile unor piese de succes. Specialiştii în domeniu ştiu reţeta succesului, iar targetul lor este să livreze o piesă pe zi. Ideea este ca ei să îşi împărtăşească reciproc din experienţa acumulată, inclusiv afară. Dorim să îşi folosească aici ceea ce au învăţat şi deprins în afara ţării. O singură tabără de acest gen s-a mai făcut în România, la Păltiniş, în urmă cu doi sau trei ani, chiar de către Marius Moga. Cu acea ocazie a scos „Pe barba mea!”. Ceva de genul acesta ne-am dori şi noi, să scoatem măcar o piesă cu care să ieşim pe piaţă, la radio. Sperăm să avem cel puţin un hit”, a declarat luni, pentru Agerpres, PR-ul evenimentului, Smaranda Fărcaş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. ”Lumea e aproape”, cu jurnaliștii Lacrima Balint și Aurelian Grama

Distribuie Directorul fondator al cotidianului Zi de Zi, jurnalistul Aurelian Grama, a participat, în urmă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.