Home / Administratie / Harta interactivă a Judeţului Mureş, îmbunătăţită

Harta interactivă a Judeţului Mureş, îmbunătăţită

Distribuie

Aleşii judeţului au aprobat joi, 29 iunie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, încheierea unui act adiţional la Convenţia de colaborare privind publicarea hărţii oficiale a Judeţului Mureş. Potrivit textului din Convenţie, „se impune necesitatea realizării unei versiuni îmbunătăţite a hărţii online a Judeţului Mureş faţă de cea implementată în baza Convenţiei şi a Anexei prin linkul map2web al judeţului publicat pe pagină de internet a Consiliului Judeţean Mureş”, iar „Schubert & Franzke SRL a creat o versiune actualizată, superioară a hărţii online, faţă de cea existentă.”

Versiunea îmbunătăţită, în curând

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a precizat că prin Hotărârea nr. 98/2011, Consiliului Judeţean Mureş a aprobat o Convenţie de colaborare privind publicarea hărţii oficiale a judeţului, prin care editura SC Schubert & Franzke SRL s-a angajat la publicarea gratuită a cinci ediţii ale hărţii oficiale a Judeţului Mureş – o dată la doi-trei ani, într-un număr de 800 de exemplare fiecare.

„Totodată, operatorul s-a angajat la elaborarea hărţii-web interactive a Judeţului Mureş, care a fost implementată pe pagina oficială a Consiliului Judeţean Mureş, sub titlul „Harta interactivă”. Cuprinsul funcţional al meniului aplicaţiei, în prezent este: căutare localităţi, atracţii turistice, parcuri şi rezervaţii naturale”, a menţionat Péter Ferenc.

Printr-o adresă recentă, din anul 2017, reprezentanţii SC Schubert & Franzke SRL au propus realizarea şi implementarea, cu titlu gratuit, a unei versiuni îmbunătăţite a hărţii online faţă de cea existentă.

„Astfel, se propune o diversificare a conţinutului hărţii, prin introducerea de noi elemente, ca: legendă, căutare a elementelor şi rutare, precum şi diversificarea meniului aplicaţiei, prin adăugare de noi funcţionalităţi – revenire la punctul de start al hărţii, navigare către zone vizitate anterior, mărire/micşorare hartă, navigare hartă, măsurare distanţe şi arii pe hartă, obţinerea de coordonate ale punctelor pe hartă, imprimarea/salvarea hărţii, generarea unui link de hartă etc.”, a subliniat Péter Ferenc.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Hochei: Victorie în ultima deplasare din sezon

Distribuie Echipa de hochei U15 din cadrul CSM Târgu Mureș s-a impus în ultimul meci …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.