Miss-uri de Mureş (10). Ana-Daniela Popa, feminitate și frumusețe din suflet Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 724 Vizualizări

Miss-uri de Mureş (10). Ana-Daniela Popa, feminitate și frumusețe din suflet

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial inedit de interviuri realizate în perioada 2012-2017 cu cele mai frumoase mureşence, laureate cu titlul de Miss în cadrul unor concursuri de profil internaţionale, naţionale şi locale.

Redăm, în rândurile de mai jos, interviul scos „de la naftalină”, din arhiva Zi de Zi.

Încoronată în 2011 cu titlul de Miss Mureș Mall, Ana-Daniela Popa mărturisește că momentul respectiv rămâne unul de referință în albumul personal al amintirilor fericite. Originară din localitatea Laslea, tânăra are vârsta de 19 ani, 175 de centimetri înălțime, 55 de kilograme și aspiră la o carieră în domeniul ingineriei alimentare.

Reporter: Ce înseamnă pentru tine câștigarea titlului de Miss Mureș Mall 2011?

Ana-Daniela: Câștigarea titlului de miss a fost pentru mine mai mult o dorință feminină, decât o necesitate. Sunt de părere că noi, femeile, avem nevoie să ne simțim apreciate. Într-adevăr, viața a luat un cusur mai deosebit, în sensul că după câștigarea acestui titlu am început să am și alte activități în același domeniu.

Reporter: Te referi la modelling? Prezinți modă?

Ana-Daniela: Da, mă refer la modelling. Am avut câteva prezentări, am pozat și pentru colecția unui magazin vestimentar.

Reporter: Te interesează o carieră în modelling sau e doar un hobby?

Ana-Daniela: E doar un hobby. Acest job nu poate fi practicat decât pentru o perioadă scurtă de timp, atât cât ne permite aspectul fizic, astfel că încerc să nu mă bazez pe el.

Reporter: Cu ce te ocupi în prezent?

Ana-Daniela: Momentan, vreau să urmez o facultate și atât cât îmi va permite timpul să am și un job part time pentru a mă putea descurca mai ușor.

Reporter: În ce domeniu?

Ana-Daniela: În domeniul ingineriei alimentare.

Reporter: Cum definești frumusețea?

Ana-Daniela: Nu cred într-un tipar anume. Fiecare persoană este ceea ce îi face pe ceilalți să creadă că este, întrucât dacă cineva anume se simte frumoasă sau frumos, acest fapt îl văd și ceilalți, cu toate că poate calitățile fizice nu sunt cele mai spectaculoase. Din această afirmație denotă faptul că pentru mine frumusețea vine din interior.

Reporter: Ce ai simțit când ai fost încoronată Miss?

Ana-Daniela: În primul rând fericire, în al doilea rând mulțumire pentru cei care au apreciat statutul meu și să fiu sinceră erau și sentimente de mândrie pe care le-ar fi avut oricare din noi, nu?!

Reporter: Care e secretul pentru silueta ta?

Ana-Daniela: Fac jogging de aproximativ trei – patru ori săptămânal și încerc să nu asimilez prea multe calorii, în special seara.

Reporter: Ce pasiuni mai ai?

Ana-Daniela: Îmi place foarte mult să dansez, însă deocamdată nu am avut ocazia să fac parte dintr-o trupă de dans. Sper să reușesc în anii ce urmează. Alte pasiuni sunt călătoriile, sportul în general și cititul. Îmi place foarte mult sentimentul de deconectare a vieții de zi de zi, pe care îl oferă citirea unei cărți…

Reporter: E importantă moda pentru tine?

Ana-Daniela: Îmi place să mă îmbrac în ton cu moda, atât cât îmi stă bine și mă simt eu bine. Dacă ar fi să aleg între tocuri și balerini, știind că tocurile sunt mai elegante și mă fac să arăt mai bine, cu toate că nu sunt la fel de comode ca și balerinii, aș face sacrificiul de a purta tocurile pentru a arăta mai bine. Depinde și de context.

Reporter: Ce ar trebui să știe fetele care aspiră la titlul de Miss?

Ana-Daniela: Trebuie să fie conștiente de frumusețea lor, să știe să o pună în evidență, să fie încrezătoare și nu în utimul rând să știe de la bun început că nu pierd niciodată!

Reporter: Ai vreun model care te inspiră în viață?

Ana-Daniela: Nu am niciun model în viață. Toate învățăturile le primesc de la diverse persoane din familie, din grupul de prieteni, cunoșținte. Îmi formez singură gândirea și dorințele, nu mi le impun alții.

A consemnat Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE