Parcare nouă și stație pentru călători la Cheţani Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 315 Vizualizări

Parcare nouă și stație pentru călători la Cheţani

Printre multiplele probleme cu care se confruntă lumea de astăzi este și aceea a circulației. Fluiditatea cerută de civilizația modernă are, paradoxal, mult de a face cu staționările. Parcări, în locuri și dimensiuni potrivite, ajută nespus siguranței rutiere.

La Chețani, primarul Florin Emil Mocan pare să fi înțeles această cerință. Parcarea din centrul comunei, recent dată în folosință, este riguros marcată și splendid așezată, într-o mare de flori. Ea răspunde necesității, căci toate acțiunile primăriei și căminului cultural aveau imperios nevoie de un loc de parcare. Nici cei care nu posedă autoturisme personale nu au fost uitați. Pentru ei s-a dat în folosință o modernă și cochetă stație de așteptare. „Sunt, firește, realizări ce par a fi mărunte, dar contribuie la bunăstarea consătenilor mei. Am încredințarea că, pe lângă lucrările de anvergură, aflate în diverse stadii de execuție, toate aceste mici ajustări dau confort și culoare vieții de toate zilele”, ne-a spus primarul.

Comuna de la granița județului și-a actualizat site-ul, dar și pagina de Facebook și cu acest prilej vă invită să aruncați o privire. În puțină vreme vor fi instalate camerele de supraveghere care, pe lângă siguranța stradală, vor aduce și imagini menite să mai îndulcească dorul de casă al cetățenilor plecați la muncă, în străinătate, căci camerele vor putea fi urmărite, în direct, de pe site-ul comunei.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE