Spectacol de caritate pentru Mela Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1257 Vizualizări

Spectacol de caritate pentru Mela

După ce colegii Melei din Compania Liviu Rebreanu s-au jucat și au jucat pe Scena Mare a Teatrului Național piesa Campionat de improvizație, iar toate sumele colectate din vânzarea biletelor îi vor fi virate în conturile sale, și actorii din Compania Tompa Miklos dovedesc că sunt alături de actrița Naționalului. Astfel, în cadrul Festivalului Vâltoarea Mureșeană 2017, ei vor juca spectacolul Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte de Radu Afrim, iar banii adunați îi vor fi donați Melei. Reprezentația va avea loc sâmbătă, 26 august, de la ora 20, în Sala Mare a Teatrului Național Tîrgu Mureș. Spectacolul va fi supratitrat în limba română.
Biletele se pot cumpăra de vineri, 30 iunie de la casieria Sălii Mici și în ziua reprezentației de la casieria Sălii Mari, cu o oră înainte de începerea spectacolului.
Mela suferă de o boală gravă – „limfom mediastinal (timic) cu celule B mari” – și are nevoie de (auto)transplant. Costurile tratamentului pe care Mela îl urmează la o clinică de specialitate din Viena sunt extrem de mari, orice ajutor financiar fiind binevenit.
Donații suplimentare pot fi direcționate direct în conturile deschise pe numele OLTEAN MIHAELA FLORINA la Raiffeisen Bank: RO08 RZBR 0000 0600 1934 9712 (LEI) și RO78 RZBR 0000 0600 1934 9713 (EURO). (S. G.)
Foto: Cristina Gânj

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE