Home / Politic / Tinerii liberali-democrați vor secretar de stat în guvernul Tudose

Tinerii liberali-democrați vor secretar de stat în guvernul Tudose

Distribuie

Biroul Permanent Naţional (BPN) al Tineretul Alianței Liberalilor și Democraților (TLDE) s-a întrunit la finalul acestei săptămâni în localitatea Murighiol, din județul Tulcea. Invitatul special al ședinței BPN a fost domnul Octavian Popa, membru în cadrul Biroului Politic Central al ALDE și Comisar General Adjunct la Garda Națională de Mediu, care le-a împărtășit tinerilor liberali din experiența sa politică.

La ședința BPN al TLDE de la Murighiol, Mădălin Boțonea a fost ales în funcţia de Secretar General al TLDE și au fost stabilite viitoare linii de acțiune ale organizației de tineret. În cadrul acestei ședințe, s-a hotărât, de asemenea, înființarea structurii TLDE online, care va fi coordonată de Ionuț Cojocariu. Totodată, tinerii din cadrul ALDE au mai stabilit ca Școala Politică de Vară a TLDE să aibă loc în perioada 30 august – 02 septembrie, în stațiunea Mamaia și l-au desemnat pe Claudiu Daniel Catana, Președintele TLDE, ca împreună cu Mădălin Boțonea, Secretarul General al TLDE, să poarte discuții cu reprezentanți conducerii Alianței Liberalilor și Democraților, pentru ca un membru al organizației naţionale de tineret, ce urmează a fi desemnat, să fie numit Secretar de Stat în noul Guvern al României. ”TLDE este o organizație puternică la nivel național care va avea o reprezentare la nivel înalt în Guvernul României printr-un secretar de stat. Vom alege o persoană valoroasă, cu principii, capabilă să pună în aplicare programul de guvernare asumat spre binele românilor”, a declarat Alexandru Gurghian, președintele TLDE Mureș, membru BPN TLDE (foto).

Totodată, în cadrul ședinței Biroului Permanent au fost stabilite și atribuțiile Vicepreședinților TLDE, precum și regiunile pe care urmează să le coordoneze. De asemenea, în perioada 27 iunie – 02 iulie a.c., în localitatea Crișan, din Delta Dunării, cei mai noi membri ai organizației de tineret a Alianței Liberalilor și Democraților, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, au participat la cursuri de inițiere politică, în cadrul Taberei de Vară a Tineretului Alianţei Liberalilor și Democraților. Acest eveniment a fost organizat cu sprijinul Institutului de Studii Liberale (ISL).


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Claudiu Maior (PSD), venit de 540 lei/lună, doar din indemnizația de consilier local, în ultimii doi ani declarați

Distribuie Fostul viceprimar Claudiu Maior, în prezent consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.