Vicepreședintele Ligii Studenților UPM: „Profesorii noștri ne-au fost îndrumători, dar și prieteni atunci când a fost nevoie” Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 967 Vizualizări

Vicepreședintele Ligii Studenților UPM: „Profesorii noștri ne-au fost îndrumători, dar și prieteni atunci când a fost nevoie”

Festivitatea de absolvire a studenților Universității „Petru Maior” a vut loc vineri, 30 iunie, în Piața Teatrului din Târgu Mureș. Unul dintre cei doi absolvenți care au susținut discursuri în cadrul festivității a fost Vlad Iulian Chiciu, vicepreședintele Ligii Studenților UPM.

„Este o bucurie aparte să trăiești frumusețea și măreția momentului în care noi generații de absolvenți (…) sunt gata să pășească pe drumul maturității. A sosit momentul când mulți dintre noi sunt gata să dovedească societății că suntem generația de specialiști în domeniile în care ne-am pregătit: științe inginerești, științe umaniste, științe economice, juridice și administrative. (…) Profesorii noștri ne-au fost îndrumători, dar și prieteni atunci când a fost nevoie. Pentru acestea doresc să le mulțumesc din nou. Este momentul festiv când se cuvine să le mulțumim părinților noștri pentru tot ajutorul pe parcursul acestor ani. Consider că am avut cel mai bun exemplu: familia mea, părinții, prietena, care sunt alături de mine și astăzi. Liga Studenților din Universitatea „Petru Maior” felicită toți absolvenții cu această ocazie!”, a spus Vlad Iulian Chiciu, vicepreședintele Ligii Studenților din cadrul UPM, de asemenea, absolvent al programului de studiu de licență Administrație Publică.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE