Home / Administratie / Programul „Casa Verde Clasic” şi în Mureş

Programul „Casa Verde Clasic” şi în Mureş

Distribuie

Administraţia Fondului pentru Mediu a analizat primele 50 de dosare pentru judeţul Mureş în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice – „Casa Verde Clasic” pentru perioada de înscriere 10 – 24 octombrie 2016.

Invitaţi la sediul APM Mureş

Lista persoanelor fizice acceptate în cadrul Programului „Casa Verde Clasic” a fost publicată pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, la secţiunea dedicată Programului „Casa Verde Clasic” – Persoane fizice, iar lista persoanelor fizice admise în cadrul programului, pentru judeţul Mureş, poate fi consultată la link-ul http://www.afm.ro/main/programe/program_casa_verde/2017/28_06_2017/mures_28_06_2017.pdf.

“Persoanele fizice – titulare de contract declarate admise sunt aşteptate să se prezinte cu cartea de identitate sau buletinul de identitate în termen de 60 de zile de la data de 4 iulie 2017, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, strada Podeni nr. 10, pentru semnarea contractelor. Neprezentarea titularilor de contract în termenul specificat constituie renunţarea la finanţare, conform articolului 20, alineatul 2, din Ghidul de finanţare a Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice – Sesiunea 2016. Analiza dosarelor va continua, respectându-se acelaşi algoritm şi anume, ordinea numărului de înregistrare şi ordinea alfabetică a judeţelor”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Compartimentul Relaţii Publice şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Compartimentul Calitatea Factorilor de Mediu, sau la numărul de telefon 0265-314.984, interior 123, persoană de contact Ioana Baciu.

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.