FOTO: Concursuri şi bună dispoziţie, la Ziua Aquaserv Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 287 Vizualizări

FOTO: Concursuri şi bună dispoziţie, la Ziua Aquaserv

Angajaţii SC Compania Aquaserv SA Târgu-Mureş au sărbătorit luni, 3 iulie, în incinta Complexului de Agrement şi Sport „Weekend”, Ziua Aquaserv.

Program cu surprize

În urmă cu 19 ani, în data de 1 iulie 1998, Regia Autonomă de Gospodărie Comunală şi Locativă Târgu-Mureş s-a divizat, luând naştere Regia Autonomă Aquaserv, având ca domenii de activitate producerea şi distribuirea apei potabile, colectarea şi tratarea apelor uzate.

“Începând de atunci, în data de 1 iulie, sau în prima zi de luni de după această dată, angajaţii Aquaserv sărbătoresc în fiecare an, Ziua Aquaserv. Programul evenimentului cuprinde jocuri, concursuri, ateliere de creaţie şi multe, multe surprize, atât pentru pentru angajaţi cât şi pentru copiii acestora”, a precizat Nicolae Tomuleţiu, purtătorul de cuvânt al companiei.

Programul aniversării a conţinut momente de socializare pentru angajaţi şi numeroase surprize pentru copii acestora: concursuri de desene pe asfalt, kendama, pictură, ştafetă cu pahare, şuturi la paortă, bowling, sărituri în apă, olimpiada înotului, artă culinară, ştafetă cu bucluc, karaoke şi multe altele.

Despre Aquaserv

SC Compania Aquaserv SA Târgu-Mureş deţine din anul 2006 licenţa clasa I pentru serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare, fiind în prezent unul dintre cei mai importanţi operatori regionali în domeniul serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare din România şi singurul operator regional licenţiat în domeniu din judeţul Mureş.

Serviciile furnizate zilnic populaţiei din aria de operare sunt indispensabile pentru desfăşurarea activităţilor zilnice: producerea şi distribuţia apei potabile, colectarea şi epurarea apelor uzate şi colectarea şi managementul apelor pluviale, iar aria de operare cuprinde oraşele Târgu-Mureş, Reghin, Sighişoara, Târnăveni, Luduş, Iernut, Cristuru Secuiesc şi 80 de localităţi rurale din judeţele Mureş, Harghita şi Bistriţa Năsăud.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE