Home / Business / FOTO. Un nou magazin Darina, în Târnăveni!

FOTO. Un nou magazin Darina, în Târnăveni!

Distribuie

Locuitorii din Târnăveni au opțiuni noi, atractive, pentru cumpărăturile de zi cu zi, odată cu deschiderea unui nou magazin în orașul lor. Rețeaua Darina, cunoscută de locuitorii din Târgu Mureș și Ungheni, prin magazine bine aprovizionate, s-a extins și a inaugurat în luna iunie un nou super-market, în municipiul Târnăveni. Acesta măsoară 550 mp, cu spațiu generos și aerisit, având marfă diversă: produse alimentare (mezeluri, brânzeturi, carne proaspătă, congelate, legume-fructe, dulciuri și înghețată, conserve, ouă, produse de panificație, prăjituri, băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice) și non-alimentare (menaj, detergenți, cosmetice, produse de curățenie, articole de plastic pentru uz caznic, jucării, rechizite).

Raionul destinat legumelor și fructelor este unul dintre cele mai încăpătoare, iar furnizorii sunt locali, pentru a asigura o calitate înaltă a produselor. Livrarea este făcută de două ori pe zi, din depozitul propriu din Târgu-Mureș.

Pentru cei care nu au timp să gătească, soluția rapidă și delicioasă pentru prânz sau cină este rotiseria aflată în incinta magazinului Darina. Aici găsiți pui rotisat proaspăt, pulpe, șnițele, cartofi aurii și alte delicatese culinare rapide.

Și pentru că nu există fericire fără ceva dulce, magazinul Darina din Târnăveni vă stă la dispoziție atât cu monofelii (savarină, cremeș, diplomat, regal, yougurta etc.), cât și cu prăjituri la kilogram.

Pe lângă oferta bilunară pentru 10-12 produse (cu prețuri promoționale care sunt semnalizate în magazin cu simbolul mărului, logoul Darina), în magazin există mereu articole la oferte speciale (semnalizate cu etichete galbene). Totodată, produsele marcă proprie merită atenția clienților deoarece calitatea este garantată, iar prețurile sunt foarte bune.

Pentru cei care doresc să se relaxeze și să se deconecteze de la probleme, există și un mic bistro în cadrul magazinului. Aici clienții pot savura o cafea, ceai, cappucino, răcoritoare sau bere.

Deschiderea primului magazin din Târnăveni, care se află la intrarea în municipiu, dinspre Târgu-Mureș, la „blocurile Soca”, cum este conoscută zona de către localnici, a fost foarte bine primit de către aceștia.

 

Florin M. ȘANDOR

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Servicii de cantină socială achiziționate de Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș

Distribuie Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș, în calitate de autoritate contractantă, anunță operatorii economici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.