Home / Slider / Miss-uri de Mureş (15). Andrada Simina Bojan, încrezătoare în karma frumuseţii

Miss-uri de Mureş (15). Andrada Simina Bojan, încrezătoare în karma frumuseţii

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial inedit de interviuri realizate în perioada 2012-2017 cu cele mai frumoase mureşence, laureate cu titlul de Miss în cadrul unor concursuri de profil internaţionale, naţionale şi locale.

Redăm, în rândurile de mai jos, interviul scos „de la naftalină”, din arhiva Zi de Zi.

Are vârsta de 19 ani, înălţimea de 1,74 metri şi 52 de kilograme, este studentă în anul I la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu-Mureş şi a câştigat în acest an două concursuri de frumuseţe, Miss Unifest şi Miss Fashion TV. Să o cunoaştem pe Andrada Simina Bojan, tânăra care este de părere că o femeie puternică trebuie să fie feminină, sensibilă şi puternică în același timp.

Reporter: Câte concursuri de frumuseţe ai câştigat şi care sunt motivele pentru care te-ai înscris la ele?

Andrada Simina: Motivele pentru care am participat au fost din dorinţa de a-mi descoperi noi limite şi de a-mi modela caracterul. Câştigând concursul de Miss Unifest 2014, am participat la următoarea fază la București unde am câștigat titlul de Miss Fashion TV 2014. Aici am fost remarcată de o agenţie care ulterior mi-a propus să particip la Bucharest Fashion Week. Am prezentat colecții ale unor designeri faimoși pe plan național și international, iar în urma unor castinguri riguroase am fost selectată din cele peste 150 de participante la Bucharest Fashion Week să particip la Miss România. Aici am fost doar 20 de concurente…

Reporter: Ce ai simţit atunci când ai avut coroniţa de Miss pe frunte?

Andrada Simina: M-am simţit apreciată şi am avut mari emotii. E un sentiment ciudat, dar care te face să “pluteşti” cumva deasupra tuturor…

Reporter: Cum crezi că îţi vor schimba experienţele de Miss viitorul?

Andrada Simina: Faptul că am câştigat primul concurs serios de acest fel la care am participat, mi-a întărit încrederea în mine, mai ales că sunt “boboacă” la o universitate atât de prestigioasă ca UMF.

Reporter: Care crezi că sunt calităţile care caracterizează o femeie frumoasă?

Andrada Simina: O femeie frumoasă nu reprezintă nimic dacă nu are o personalitate pe măsura. Trebuie să fie feminină, sensibilă şi puternică în același timp. Şi trebuie să fie descoperită încetul cu încetul. Să nu se expună sau să iasă în evidenţă în mod forţat şi să aibă întotdeauna alte scopuri bine stabilite în viaţă, pentru că frumusețea e relativă.

Reporter: Ce simţi atunci când defilezi pe podium?

Andrada Simina: Simt o energie debordantă. Simt că am lumea la picioare şi acest lucru se vede în toate pozele din prezentări…

Reporter: Ce recomanzi domnişoarelor care îşi doresc să participe la concursuri de frumuseţe?

Andrada Simina: Participând la acest din urmă concurs, am observat fete refuzate la castinguri care au plâns până seara și parcă lumea lor s-ar fi sfârșit acolo. Recomand fetelor să participe la concursuri de acest fel, promovând naturalețea lor.

Reporter: Cum îţi menţii frumuseţea?

Andrada Simina: Nu am ritualuri specifice pentru menținerea frumuseții, dar încerc să evit fondul de ten, nopţile nedormite şi, mai ales, urăsc fumatul şi tot ce ţine de acest viciu.

Reporter: Ce rol joacă moda în viaţa ta?

Andrada Simina: Faptul că prezint e doar un hobby care mă face fericită. Nu e nicidecum un plan de carieră. Momentan sunt studentă în anul I la Facultatea de Farmacie şi asta e prioritatea mea pe primele zece locuri…

Reporter: Ce pasiuni mai ai în afară de modă?

Andrada Simina: În afară de modelling îmi place să călătoresc foarte foarte mult, să cunosc oameni şi locuri noi.

Reporter: Ai vreun motto sau principiu după care îţi ghidezi activităţile?

Andrada Simina: Cred cu tărie în karma şi că ceea ce facem ni se întoarce mai devreme sau mai târziu şi de aceea încerc să fiu cea mai bună variantă a mea.

A consemnat Alex TOTH

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, verificati

Au început să înflorească bujorii de stepă de la Zau de Câmpie

Distribuie Bujorii de stepă (Paeonia tenuifolia) din Rezervaţia Botanică de la Zau de Câmpie, cel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.