Home / FC Municipal / Repeteție cu reușite duble pentru ASA

Repeteție cu reușite duble pentru ASA

Distribuie

După ce în urmă cu o săptămână învingea cu 5-0 în primul joc de verificare formația Mureșul Rușii Munți, retrogradata în Liga II de fotbal, ASA Târgu-Mureș a învins sâmbătă tot pe teren propriu cu 10-0 de această dată aceeași adversară. Cu mai multe nume noi în formația de start și un lot departe de a fi definitivat, târgumureșenii au dominat mult mai categoric jocul cu o adversară aflată în vacanță. Dacă în primul joc au reușit deschiderea scorului abia spre finalul primei reprize, sâmbătă echipa târgumureșeană avea deja 3-0 în mai puțin de 20 de minute (min. 9, 14 și 18) și au mai punctat de două orin până la pauză, în minutele 40 și 45. Fără antrenamente în această perioadă, echipa de Liga IV nu a mai dat aceeași replică față de prima întâlnire și târgumureșenii au controlat jocul cu autoritate, creându-și alte numeroase situații de gol. Scorul a fost deschis cu o execuție de finețe din afara careului, celelalte patru goluri ale reprizei fiind urmarea unor acțiuni colective, finalizate cu două duble, una reușită de Petra.
Lot schimbat integral, noi mari ratări și alte cinci goluri
La reluare au intrat alți 11 jucători, doi dintre aceștia, Marvin Schieb și Răzvan Stoica, ambii cu prezențe în Liga I, fiind înlocuiți spre final, primul reușind și el o dublă. Jocul a avut același aspect, cu dominarea echipei de ligă secundă, care a înscris de alte cinci ori, cu câteva goluri reușite în urma unor frumoase combinații. Pe lângă golurile reușite în minutele 48, 52, 77, 80 și 84 s-au mai irosit alte situații, în care târgumureșenii s-au jucat practic cu ocaziile. Echipa din Rușii Munți a avut abia spre finalul întâlnirii două ocazii la poarta lui Moga, ambele șuturi fiind respinse de acesta.

Marcatorii au fost: Rafael Licu (9), Maximiliano Laso (14 și 45), Vasile Petra (18 și 40), Raul Iliescu (48 și 77), Marvin Schieb (52 şi 80), Tiberiu Petriş (84).
Primul 11 trimis în teren de antrenorul Balint Laszlo a avut următoarea componență: Florin Iacob – Robert Băjan, Cornel Ene, Florin Ilie, Denis Casian, Robert Candrea, Costin Raiciu, Dumitru Muntean, Maximiliano Laso, Rafael Licu, Vasile Petra.
În afară de portarul Iacob și argentinianul Laso, prezentați deja, după ce înțelegerea cu Chitoșcă a eșuat, de remarcat alte trei nume noi: Dumitru Sorin Muntean (mijlocaș de 27 de ani, venit de la formația UTA Arad), fundașii centrali Florin Ilie (25 de ani) și Cornel Ene (24 de ani), ambii de la Pandurii Târgu Jiu.
În partea a doua ASA a rulat întreg lotul aflat la dispoziție, dar unii dintre aceștia nu se vor mai regăsi în lotul care va începe campionatul în 5 august. Cei intrați în partea a doua au fost: Bogdan Moga – Szasz Tamas, Birtalan Alpar, Carlos Chertes, Bogdan Onul, Tornay Andrei, Darius Bogățan, Andrei Bordaș, Raul Iliescu, Sergiu Păcurar, Marvin Schieb, Răzvan Stoica și mijlocașul Alexandru Cătălin Neagu, sosit de la CFR Cluj, care a mai evoluat la FC Argeș, Murcia, Pandurii, UTA și Academica Clinceni.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.