Mediu de afaceri chemat la dialog de liberali Business
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 218 Vizualizări

Mediu de afaceri chemat la dialog de liberali

Ervin Molnar, prim-vicepreședinte al PNL Mureș, a anunțat vineri, 7 iulie, cu ocazie unei conferinţe de presă, că formațiunea politică pe care o reprezintă va avea o întâlnire în cursul acestei săptămâni cu reprezentanții mediului de afaceri, tema discuției fiind preconizatele măsuri fiscale anunțate de Guvernul PSD-ALDE.

Am decis să avem această întâlnire tocmai pentru a putea afla direct de la cei care vor fi afectați de aceste modificări ale programului de guvernare PSD- ALDE, care nu a fost validat de votul cetă- țenilor. În cursul acestei săptămâni, filiala Mureș a Partidului Național Liberal va organiza o dezbatere publică cu reprezentanții mediului de afaceri, cu patronatele, sindicatele și ONG-urile privind modificările fiscale apărute în programul de guvernare al PSD. Urmează să stabilim locația și în funcție de confirmări vom ști exact cine va participa la această întâlnire”, a declarat Ervin Molnar.

Consultări între consilierii municipali și județeni

Acesta a mai precizat faptul că începând cu luna septembrie vor avea loc întâlniri lunare între consilierii liberali municipali și cei județeni în vederea punerii de acord asupra proiectelor de hotărâri care au ca obiect dezvoltarea municipiului Târgu-Mureș și a județului Mureș.

Am convenit cu grupul de consilieri municipali de la Târgu-Mureș ca începând cu luna septembrie să avem cel puțin o întâlnire lunară comună, consilieri locali cu cei județeni pentru a avea o comunicare directă legată de proiectele de hotărâri de la Consiliul Local Târgu-Mureș cu cele de la Consiliul Județean, iar acolo unde se impune, să armonizăm aceste proiecte astfel ca finalitatea să fie în beneficiul cetățenilor orașului și județului, pentru a avea o poziție comună”, a precizat prim-vicepreședintele PNL Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE