Home / Politic / Comunicat de presă. Consilierii liberali – “PREZENT” la ședințele extrordinare ale Consiliului Județean

Două ședințe extraordinare de Consiliu Județean în ultima săptămână. Cele două proiecte de o importanță majoră pentru mureșeni au determinat consilierii județeni să le trateze cu seriozitate și să răspundă toți la convocare.

’’Cele două proiecte mari ale județului Mureș – Aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția ’’Reabilitare DJ 106 Agnita-Sighișoara’’, precum și Realizarea din fonduri europene a proiectului ’’Modernizarea drumurilor județene DJ 151 B și DJ 142, Ungheni – Mica – Târnăveni’’ ne-au determinat să facem toate eforturile posibile pentru a participa toți cei 10 consilieri. Echipa Partidului Național Liberal din Consiliul Județean a înțeles care este misiunea lor și tratează cu maximă responsabilitate perspectiva de dezvoltare județeană. Chiar dacă doi colegi erau plecați în concediu, au decis să revină în oraș, să participe la ședință și să asigure cvorumul de două treimi necesar aprobării hotărârilor’’, a declarat Ervin Molnar, liderul consilierilor județeni ai PNL Mureș.

Încrederea cetățenilor în actul administrativ trebuie abordat cu profesionalism și implicare. Vom continua să punem umărul și să susținem proiectele prioritare pentru mureșeni, precum și, în egală măsură, vom sancționa eventualele derapaje de la agenda cetățenilor.

Biroul de presă al PNL Mureș

Regurile de preluare a articolelor

Ovidiu Moldovan, liderul PNL Tîrgu Mureș, salută decizia președintelui Chirteș

Ovidiu Moldovan, președintele PNL Tîrgu Mureș, ne-a remis astăzi un comunicat de presă, după ce …