Admitere liceu 2017 în Mureș. Rezultatele repartizării în licee au fost publicate Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 3528 Vizualizări

Admitere liceu 2017 în Mureș. Rezultatele repartizării în licee au fost publicate

Rezultatele repartizării computerizate pentru admiterea la liceu au fost publicate pe site-ul admitere.edu.ro/. Începând de mâine, 13 iulie, începe etapa înscrierii elevilor repartizați. Aceștia se vor putea înscrie până luni, 17 iulie. În 18 iulie, unitățile de învățământ vor transmite situația locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în această etapă de admitere.

Apoi, în perioada 19 – 21 iulie 2017, comisia județeană de admitere va rezolva situațiile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, repartizarea candidaților care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen, a candidaților care nu au participat și a celor care au participat, dar nu au fost repartizați în etapa repartizării computerizate.

Admitere liceu 2017 în Mureș. Unirea și Papiu, cele mai mari medii

Primele 5 locuri într-un clasament al ultimelor medii de admitere sunt ocupate de specializări care aparțin Colegiului Național „Unirea” sau Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș. Cel mai bine clasat liceu din afara Târgu Mureșului în această ierarhie este Liceul Tehologic „Lucian Blaga” din Reghin.

Cea mai mare ultimă medie de admitere s-a înregistrat la specializarea Matematică-Informatică de la „Unirea” – ultima medie: 9,65, următoarele specializări în ordinea mediilor de admitere sunt: Matematică-Informatică – 9,46, și Matematică-Informatică bilingv Engleză – 9,38, amândouă de la „Papiu”. O ultima medie cu care a fost admiși elevii la specializarea Științe ale Naturii, atât la „Unirea” cât și la „Papiu”, a fost 9,36. În timp ce ultima medie de admitere la profilul Matematică-Informatică de la „Lucian Blaga” din Reghin a fost 9,09.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE