FOTO: Distracție pe cinste la Târgul de vară de la Băla Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 729 Vizualizări

FOTO: Distracție pe cinste la Târgul de vară de la Băla

Mica, dar inimoasa comună Băla și-a cinstit cum se cuvine sărbătoarea tradițională de vară, duminică, 9 mai, cu ocazia Târgului de vară. „Târgul de vară de la Băla încearcă să aducă oamenilor sentimentul de a se simți cu adevărat acasă, în special pentru cei plecați din comună, prin acest eveniment anual care îi ține aproape de locurile natale”, a precizat Mihai Teodor Nașca, prezentatorul ediției din acest an.

Să punem comuna Băla acolo unde îi este locul”

Deschiderea manifestării s-a bucurat de prezența oficialităților județene, care au răspuns invitației primarului Mariana Vlad de a participa la sărbătoarea tradițională a comunei Băla. „Am avut o muncă enormă pentru a organiza și în acest an târgul de vară, muncă pe care nu o puteam face decât având alături de mine o echipă de oameni, o echipă care a pus umăr la umăr și mână de la mână și am reușit să sărbătorim din nou Târgul de vară de Băla. Chiar dacă suntem o comună mică, îmi doresc din tot sufletul să punem comuna Băla acolo unde îi este locul, dar acest lucru nu pot să-l fac singură decât cu o altă echipă la care apelăm întotdeauna pentru proiectele noastre, care de multe ori le depunem și nu care nu întotdeauna sunt aprobate. De multe ori ne-am dori căminul cultural și primim altceva. Dar cel mai important lucru este că orice lucru mărunt, oricât de puțini bani ar fi, pentru comuna Băla este un câștig. Vreau să mulțumesc acestei echipe la care apelez de fiecare dată, pentru diferitele proiecte pe care le avem, începând de la deputați, oameni ai politicii, președinți de partide, consilieri județeni, primari și nu în ultimul rând directori de la diferite instituții ale județului”, a precizat Mariana Vlad.

Oficialități prezente

Au onorat cu prezența la Târgul de vară de la Băla deputatul social-democrat Dinu Socotar, Cristina Ilie – reprezentantă a Prefecturii Mureș, Ovidiu Dancu – vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, Vasile Gliga – președintele PSD Mureș, Maria Precup – primarul municipiului Reghin, Vasile Boloș – consilier județean, Dan Vasile Dumitru – primarul comunei Ibănești, Ciprian Sand – primarul comunei Iclănzel, Neluțu Gliga – consilier județean, Mariana Lechin- țan – directorul Oficiului Judeţean de Poștă Mures și Eugenia Neagoe – directorul Casei Județene de Pensii Mureș.

Cântec, joc și voie bună

Programul artistic a fost deschis de recitalul susținut de solista Iulia Maier, și Ansamblul „Spice mureșene”, alături de tinerii interpreți Maria Cristina Simon, Ovidiu Furnea, Diana Tișe. Programul a continuat cu Ansamblul de dansuri „Floricică de pe tău” din Fărăgău și soliștii Ștefania Pârlea, Alex Rusu, Larisa Cotoi, Liviu Dascăl, Andrei Romanică, Ioan Șumandrea și Alexia Aștelian. Recitalul susținut de Diana Suceava și Diana Beldean a prefațat momentul artistic al Ansamblului „Plaiuri mureșene”, completat de soliștii Bogdan Orban, Oana Timar, Narcisa, Teodora și Teodor Țogorean și Teodor și Maria Sântean. Programul folcloric a fost completat de Ansamblul Artistic Profesionist „Mureșul” din Târgu-Mureș, urmat de recitalurile susținute de Oana Fechete Săcălean și Marcel Crăciunescu (Șăl). Târgul de vară de la Băla s-a încheiat cu tradiționalul foc de artificii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE