Home / Invatamant / Investiţii de 8 milioane lei la mai multe şcoli din Târgu-Mureş

Investiţii de 8 milioane lei la mai multe şcoli din Târgu-Mureş

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, a anunţat joi, 13 iulie, că autorităţile locale derulează investiţii în valoare de 8 milioane lei pentru modernizarea mai multor unităţi de învăţământ.

„Am început lucrările de reabilitare și modernizare a tuturor unităților de învățământ de pe raza municipiului Târgu-Mureș pentru care există deja încheiate contracte. În prezent ne aflăm în faza procedurilor privind achizițiile publice pentru alte lucrări și aici ne referim la: achiziționarea de mobilier, reabilitarea grupurilor sanitare, a holurilor, a sălilor de clasă, a fațadelor, a sălilor și terenurilor de sport, a patru cabinete medicale, reparații la gardurile ce împrejmuiesc unitățile de învățământ, precum și înlocuirea tâmplăriei de lemn cu PVC. Toate aceste investiții se ridică la suma de 8 milioane de lei, iar printre unitățile de învățământ care vor beneficia de reparații și înlocuirea mobilierului se numără și gimnaziile: „Liviu Rebreanu”, „George Coșbuc”, „Dacia”, Școala „Nicolae Bălcescu” și Colegiul „Papiu Ilarian”, a precizat Claudiu Maior.

(Redacţia)

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Catalogul online, introdus în şcolile reghinene

Primarul municipiului Reghin, Maria Precup, s-a adresat directorilor de unităţi de învăţământ prezenţi vineri, 15 …