Share
Home / Invatamant / Investiţii de 8 milioane lei la mai multe şcoli din Târgu-Mureş

Investiţii de 8 milioane lei la mai multe şcoli din Târgu-Mureş

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, a anunţat joi, 13 iulie, că autorităţile locale derulează investiţii în valoare de 8 milioane lei pentru modernizarea mai multor unităţi de învăţământ.

„Am început lucrările de reabilitare și modernizare a tuturor unităților de învățământ de pe raza municipiului Târgu-Mureș pentru care există deja încheiate contracte. În prezent ne aflăm în faza procedurilor privind achizițiile publice pentru alte lucrări și aici ne referim la: achiziționarea de mobilier, reabilitarea grupurilor sanitare, a holurilor, a sălilor de clasă, a fațadelor, a sălilor și terenurilor de sport, a patru cabinete medicale, reparații la gardurile ce împrejmuiesc unitățile de învățământ, precum și înlocuirea tâmplăriei de lemn cu PVC. Toate aceste investiții se ridică la suma de 8 milioane de lei, iar printre unitățile de învățământ care vor beneficia de reparații și înlocuirea mobilierului se numără și gimnaziile: „Liviu Rebreanu”, „George Coșbuc”, „Dacia”, Școala „Nicolae Bălcescu” și Colegiul „Papiu Ilarian”, a precizat Claudiu Maior.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect nou pentru Consiliul Judeţean Mureş

Anunţ public privind decizia de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului …

Share
Share