Miss-uri de Mureş (19). Cristina Răchită, inteligenţă şi frumuseţe la superlativ Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1221 Vizualizări

Miss-uri de Mureş (19). Cristina Răchită, inteligenţă şi frumuseţe la superlativ

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial inedit de interviuri realizate în perioada 2012-2017 cu cele mai frumoase mureşence, laureate cu titlul de Miss în cadrul unor concursuri de profil internaţionale, naţionale şi locale.

Redăm, în rândurile de mai jos, interviul scos „de la naftalină”, din arhiva Zi de Zi.

Fostă Miss Boboc a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universitaăţi „Babeş Bolyai” din Cluj Napoca, Cristina Răchită este de părere că o femeie frumoasă atrage privirile celor din jur indiferent de machiaj şi vestimentaţie. În prezent, târgumureşeanca în vârstă de 22 de ani este imaginea Iulius Mall Cluj şi spune că dacă vrei să ai succes în viaţă ai nevoie şi de o minte ageră, nu doar de frumuseţe.

Reporter: Când ai participat la primul concurs de Miss şi care a fost motivul pentru care te-ai înscris?

Cristina: Primul concurs de Miss la care am participat a fost Miss Boboc, concurs desfăşurat în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj Napoca. Aveam 19 ani pe atunci şi m-am înscris în acel concurs pentru experienţă şi distracţie. Vroiam să-mi fac cât mai mulţi prieteni şi să scap de timiditate.

Reporter: La ce alte concursuri ai mai participat?

Cristina: Am mai participat la Miss Princess of the World în 2010, concurs organizat în Târgu-Mureş.

Reporter: Care e după părerea ta definiţia unei femei frumoase?

Cristina: O femeie frumoasă pentru mine este acea persoană stilată şi fabuloasă. Femeia care te face să întorci capul dupa ea, deşi e nemachiată şi îmbrăcată în cel mai simplu mod posibil.

Reporter: E important sau nu ca o femeie frumoasă să aibă şi un IQ pe măsură?

Cristina: Cu siguranţă. Frumuseţea este trecătoare. Dacă vrei să ai succes în viaţă ai nevoie şi de o minte ageră, nu doar de frumuseţe. Şi să nu uităm că în ziua de astăzi, combinaţia dintre frumuseţe şi inteligenţă este una fatală.

Reporter: Ce simţi atunci când eşti fotografiată?

Cristina: Pasiunea pentru arta fotografică a apărut în jurul vârstei de 18 ani, odată cu prima şedinţă foto. E un domeniu care îmi place foarte mult, deoarece mă simt ca un actor care joacă un rol important într-o producţie. În momentul în care sunt pozată, mă detaşez de tot ce se întâmplă în jurul meu şi totul decurge natural. Fiecare şedinţă foto reprezintă pentru mine o adevărată provocare şi în momentul în care rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor mele, mă simt împlinită.

Reporter: Ce hobby-uri ai?

Cristina: Îmi place foarte mult să scriu, de aceea am ales să urmez şi cursurile Facultăţii de Jurnalism. Pe lânga asta, marea mea pasiune rămâne muzica, deşi nu am urmat cursuri în domeniu, am mare succes în serile în care ies la karaoke cu prietenii.

Reporter: Cum îţi place să te îmbraci?

Cristina: Nu am un stil vestimentar anume. Îmi place să mă îmbrac cu ce mă simt eu mai bine. Casual, dar şi elegant în acelaşi timp.

Reporter: Ce dimensiuni ai?

Cristina: 1,70 metri înălţime şi greutatea potrivită pentru înălţimea mea.

Reporter: Secrete pentru silueta perfectă?

Cristina: Mulţumesc. Încerc să am un stil de viaţă cât mai sănătos pe care îl combin cu puţină mişcare la sala. Încerc să mănânc cât mai sănătos şi să nu exagerez cu dulciurile.
Reporter: Ce ar trebui să ştie fetele care participă pentru prima dată la un concurs de frumuseţe?

Cristina: Orice domnişoară ar trebui să pornească cu ideea că e cea mai frumoasă şi indiferent care ar fi rezultatul, nu trebuie să fie dezamăgită. Din fiecare experienţă de acest gen înveţi câte ceva. Trebuie să fie optimistă şi să dea tot ce e mai bun din ea pe scenă şi să nu uite niciodată să zâmbească.

A consemnat Alex TOTH

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE