„Tineri pentru România”, în Sâncraiu de Mureş Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 409 Vizualizări

„Tineri pentru România”, în Sâncraiu de Mureş

Comuna Sâncraiu de Mureș găzduieşte, în perioada 15-28 iulie, 15 tineri voluntari din Belgia, veniţi în ţara noastră în cadrul proiectului “Jeunes en Roumanie” – “Tineri pentru România”.

Proiectul este derulat prin intermediul unui parteneriat între Primăria comunei Sâncraiu de Mureș, Școala Gimnazială Sâncraiu de Mureș și Asociația belgiană de voluntari “Jeunes en Roumanie”, este coordonat de profesoara Mihaela Stoica şi urmăreşte promovarea unor valori majore, precum diversitatea culturală și responsabilitatea față de mediul înconjurător.

„Astfel, timp de zece zile, tinerii voluntari belgieni vor desfășura activități de animație pentru elevii școlilor din Sâncraiu de Mureș și Nazna, oferindu-le acestora o alternativă de petrecere a timpului liber pe perioada vacanței de vară, precum și posibilitatea de a-și exersa și îmbunătăți cunoștințele de limba franceză. Proiectul vizează de asemenea activități comune de sensibilizare a populației locale privind protejarea mediului înconjurător și activități practice de ecologizare a mediului, urmărindu-se împărtășirea unor exemple de bună practică și a unor modele de conduită socială. Proiectul urmărește, de asemenea, să le ofere tinerilor belgieni oportunitatea de a cunoaște aspecte de cultură, tradiție și ospitalitate românească”, a precizat prof. Alin Danciu, directorul Şcolii Gimnaziale Sâncraiu de Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE