Share
Home / Administratie / Proiect de infrastructură pentru târnăveneni

Proiect de infrastructură pentru târnăveneni

Primarul municipiului Târnăveni, Nicolae Sorin Megheşan, a salutat vineri, 14 iulie, depunerea de către Consiliul Judeţean Mureş a documentaţiei pentru finanţarea proiectului „Modernizarea drumurilor judeţene DJ 151B şi DJ 142, Ungheni (DN 15) – Mica – Târnăveni (DN 14A) – Judeţul Mureş”, în valoare totală de 141.143.937 lei, inclusiv TVA.

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Târnăveni a transmis mulţumiri reprezentanţilor autorităţilor judeţene, precum şi aleşilor locali din localităţile Ungheni, Mica, Găneşti şi Târnăveni, pentru parteneriatul încheiat în vederea întocmirii şi depunerii proiectului.

„Ieri (joi, 13 iulie – n.r.) s-a depus, în vederea finanțării, proiectul de reabilitare totală a drumului Târnăveni – Ungheni. Pentru că este un proiect de importanță strategică al județului Mureș și deosebit de important pentru Târnăveni, vreau să le mulțumesc celor care au contribuit la realizarea acestuia. Este o listă mai amplă, dar fiecare dintre oamenii implicați merită cu prisosință mulțumirile noastre: președintele Consiliului Județean, Péter Ferenc, primarul oralului Ungheni, Victor Prodan, primarul comunei Mica Székely László și primarul comunei Gănești, Balog Elemér. În egală măsură, le mulțumim pentru implicare consilierilor județeni din partea UDMR, PNL și PSD, specialiștilor din cadrul Consiliului Județean Mureș, consiliilor locale din Ungheni, Gănești, Mica și Târnăveni. Să fie într-un ceas bun!”, a precizat Nicolae Sorin Megheşan.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sistemele de securitate ale unor obiective, controlate de poliţişti

Sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică a Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii de ordine …

Share
Share