Share
Home / Cultură / Fanii lui Cristian Pomohaci, ironizaţi de Florin Călinescu

Fanii lui Cristian Pomohaci, ironizaţi de Florin Călinescu

Cunoscutul actor Florin Călinescu a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj video despre scandalul iscat în jurul preotului-cântăreţ Cristian Pomohaci, acuzat de pedofilie de o publicaţie din Cluj Napoca.

În postarea sa, Florin Călinescu îi ironizează pe susţinătorii lui Cristian Pomohaci, despre care afirmă că se lasă fraieriţi.

„Mi-au atras atenţia câteva lucruri, dar (…) am ales două treburi care mi se par cam dubioase. Primul este cu un popă. Pomohaci, ceva cu Moşuni, unde multă lume proastă se duce să fie fraierită şi să cumpere nişte cruciuliţe de macrame împletite. Omul mai cântă şi pe la festivaluri, pe la nunţi, umblă cu o maşină pe care scrie Duh. Prostimea îi bagă bani în buzunar şi el se ocupă cu lucruri suspecte de pedofilie. Aici, lucrurile sunt clare pentru mine. Am făcut Armata cu o generaţie întreagă de popi şi cunosc destul de multe lucruri despre ei. Sunt şi unii hăruiţi, alţii haladiţi şi sunt unii prăpădiţi rău de tot, care nu au nicio treabă cu harul. Dragii mei, lucrurile sunt simple”, a precizat actorul.

În partea a doua a mesajului, Florin Călinescu este de părere că locul preotului Cristian Pomohaci nu este în Biserică.

„Frate, povestea asta cu suspiciunea de pedofilie, măcar în cler să rămână tabu, pentru că în societatea civilă, aţi văzut, lucrurile au luat o altă turnură, care nu au nicio legătură cu învăţăturile lui Dumnezeu şi ale Fiului Său. În biserică nu e frumos să faci lucrurile cu fundul, adică pe de-a-ndoaselea sau cu alte subtilități împănate, pentru că nu e ok. Clerul are trebui să fie scurt și la obiect: Afară! Asta este părerea mea. Nu să stăm și să analizăm. În timpul ăsta, omul merge pe la cenacluri, cântă, are nu știu câte vile, mașini. Este o nenorocire, pentru că un astfel de cetăţean, care ar trebui să ocrotească sufletele celor micuţi şi celor maturi, trebuie înlăturat imediat. În fiecare an apar tot felul de suspiciuni. Omul ar trebui să meargă să-și vadă de treaba lui și să fie supravegheat”, a spus Florin Călinescu.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Curățenia generală de primăvară continuă la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează campania “Curăţenia generală de primăvară”, care constă în transportul grămezilor de …

Share
Share